Fosta știristă de la Antenă, faliment din cauza pandemiei. Am filmat-o în toiul nopții în timp ce încărca o mașină cu…

Publicat: 13/08/2020 | 23:30

Criza provocată de pandemia de coronavirus a afectat-o extrem de tare pe fosta știristă de la Antenă. Pentru că afacerea ei nu mai aducea profit, iar pierderile se pare că au fost semnificative, Crina Abrudan n-a avut încotro și a pus lacătul pe ușă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

Fosta prezentatoare de la Antena 1  se numără printre cei cărora criza provocată de noul coronavirus le-a pus afacerile pe butuci. Crina Abrudan n-a avut încotro și a fost nevoită să-și închidă locul de joacă pentru copii pe care-l avea într-un cartier rezidențial din partea de nord a Capitalei. (CITEȘTE ȘI: A FĂCUT MEGA-SHOW CU POSTERIORUL SEXY! CINE E VEDETA CARE I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI GALERIE FOTO)

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Crina Abrudan în spațiul comercial, unde, până de curând, funcționa un loc de joacă pentru cei mici. Îmbrăcată sport, cot la cot cu unul dintre angajați, fosta știristă s-a apucat de treabă, la scurt timp după lăsarea întunericului.

În toiul nopții, Crina Abrudan și angajatul ei au muncit de zor, pentru a elibera spațiul comercial. Au strâns toate lucrurile din interior, le-au ambalat corespunzător și le-au încărcat într-o mașină. Surprinzător a fost faptul că știrista a trudit chiar și de una singură. Din câte se pare, soțul acesteia, fostul jucător al Craiovei, Gabi Popescu, n-a participat la acțiunea nocturnă. (NU RATA: EX-ȘTIRISTA DE LA ”SPORT” A RECIDIVAT LA LOFT! AM FILMAT-O PE MASĂ ȘI CU ȘPRIȚUL ÎN MÂNĂ)

Crina Abrudan a trecut, fără fasoane, la „munca de jos”

A răvășit plaja din Mamaia

Așa cum v-am prezentat pe larg, în urmă cu câteva zile, fosta știristă de la Antenă a bulversat plaja din Mamaia. Sub atenta supraveghere a soțului, vedeta și-a etalat posteriorul brazilian.

Pentru un bronz cât mai uniform, la un moment dat, Crina Abrudan a renunțat la sutien. Totul s-a petrecut sub privirile lui Gabi Popescu, care o veghea îndeaproape, asemenea unui bodyguard. Iar ca peisajul să fie și mai interesant, în timp ce discuta cu soțul ei, vedeta a exersat câteva mișcări care i-au pus în evidență  posteriorul bombat. Moment care se pare că a fost pe placul celor din jur. (DETALII AICI)

Vedeta și-a închis afacerea din cauza crizei

Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au căsătorit în 2017

Crina Abrudan (40 de ani) este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ea a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014. În luna iulie a anului 2017, Crina Abrudan şi Gabi Popescu şi-au unit destinele. Naşii acestora au fost celebrul tehnician Cosmin Olăroiu şi Luminiţa, soția acestuia. (NU RATA: L-A LĂSAT ÎN DRUM LAMBORGHINI-UL DE 150.000 DE EURO. IMAGINI RARE CU BOLIDUL CARE S-A “STRICAT” DIN SENIN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.