Alunga energiile negative din casa cu ajutorul pisicilor. N-ai sa crezi cate feline gazduieste Monica Tatoiu!

Publicat: 17/01/2013 | 23:00

Ce atata feng shui sau sfintirea locuintei. Monica Tatoiu a gasit trucul ideal pentru a alunga energiile negative din casa ei, pe termen nelimitat si fara costuri.

Monica Tatoiu ingrijeste si gazduieste acasa nici mai mult nici mai putin decat 14 feline. Stufoase, sfioase, negre, crem, gri sau patate, felinele se simt in resedinta fostei profesoare de matematica ca in raiul pisicesc. Cinci dintre ele sunt privilegiate si dorm cu stapanii, iar restul de noua isi fac veacul pe domeniul amplu al familie.

Asa arata motanul preferat al fostei profesoare de matematica
Asa arata motanul preferat al fostei profesoare de matematica

Monica Tatoiu spune ca le iubeste pe toate aproape la fel, folosindu-le totodata pe post de remediu impotriva energiilor negative. „Sunt anumite pisici care se nasc cu un har. Au capacitatea de a detecta energiile rele. Cand sesizeaza ceva, matele se aseaza in locul respectiv formand astfel un strat protector si curata totul in jurul lor. Eu am in casa cinci pisici si noua le cresc in curte. Motanul TJ este insa cel mai destept dintre ele. Deschide usa, bea apa de la robinet stie sa se aseze la masa si gusta doar mancarea foarte proaspata! Pasiunea mea pentru pisici o am de cand ma stiu, dar am avut norocul ca si sotul o impartaseste.

Monica Tatoiu are acasa 14 pisici
Monica Tatoiu are acasa 14 pisici

Asa am ajuns sa fac o fundatie, sa salvez pisicute suferinde sau ranite de pe strada, sa le duc la medic, sa le sterilizez si sa le platesc spitalizarea pana le gasesc o casuta, adica stapani. Uneori fac lucrurile acestea ajutata de alti iubitori de animale, cum este cazul senatorului Marius Marinescu. Ultima intamplare a fost memorabila. Am dus la un medic o pisicuta careia trebuia sa ii fie amputata o labuta si, dupa interventie, cand ma chinuiam sa ii caut o familie, medicul care a operat-o m-a anuntat ca o opreste. Se atasase de ea”, ne-a povestit Monica Tatoiu.

Simona Odorhean
 

Citește și...