Am aflat ce a primit „în plic” Bianca la botezul fiicei ei de la Capatos şi Raluca Bădulescu

Publicat: 16/05/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu i-a organizat fiicei sale, Sofia, un botez de fiţe de la care nu puteau lipsi bunii ei prieteni Dan Capatos, Daniela Crudu şi Raluca Bădulescu. Invitaţii au venit la botez aşa cum se cuvine şi au surprins-o pe blondă cu cadourile lor. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Fostul şef al blondei, Dan Capatos, a venit la botez pregătit cu un plic cu bani, la fel cum şi Bianca i-a dăruit atunci când a mers la botezul fiului lui. (VEZI AICI: CÂT CERE BIANCA PE ROCHIILE PE CARE LE-A PURTAT LA BOTEZ)

”Dan Capatos i-a dat Biancăi la botez bani, dar nu pot să dezvălui suma. Şi ea tot bani i-a dat lui”, au declarat surse din anturajul fostei asistente a lui Dan Capatos pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăguşanu, împreună cu fiica ei
Bianca Drăguşanu, împreună cu fiica ei

La rândul ei, Raluca Bădulescu a venit la botez cu un cadou demn de o prinţesă precum micuţa Sofia. ”Raluca i-a adus Sofiei bijuterii cu diamante. I-a adus o brăţară mică”, au precizat aceleaşi surse. (CITEŞTE ŞI: BIANCA, SCANDALIZATĂ ÎN BISERICĂ. CE SCHIMB DE REPLICI A AVUT CU PREOTUL DUPĂ BOTEZ)

 

Bianca Drăguşanu, împreună cu Raluca Bădulescu, la botezul Sofiei
Bianca Drăguşanu, împreună cu Raluca Bădulescu, la botezul Sofiei

De când este mămică, Bianca Drăguşanu a trecut pe locul doi, totul fiind doar pentru fetiţa ei: ”Bianca nu a primit niciun cadou. De mult timp nu mai primeşte cadouri, acum Sofia este pe primul loc!”

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a mai aflat că Bianca Drăguşanu a primit un plic cu bani şi de la prietena şi fosta ei colegă Daniela Crudu, care i-a dat la botez 500 de euro, ultimul ei salariu încasat la emisiunea ”XtraNightShow” de la care tocmai şi-a dat demisia.

Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu, la botez
Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu, la botez

Citește și...