Ne-a dezvăluit în exclusivitate cât cere pe ele. Bianca îşi vinde rochiile purtate la botez!

Publicat: 11/05/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu face bani şi din piatră seacă! Blondina nu a stat mult pe gânduri şi, după ce a făcut furori la botez cu ţinutele sale, a scos la vânzare rochiile pe care le-a purtat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat şi cât cere pe ele. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Bianca Drăguşanu nu a pierdut ocazia de a-şi promova rochiile din atelier nici la botezul fiicei sale, Sofia. Blonda a atras privirile tuturor cu ţinutele alese pentru ceremonia de la biserică şi pentru petrecere, iar acum vrea să le transforme… în bani. (VEZI AICI: CÂŢI BANI AU DAT LA BOTEZ INVITAŢII BIANCĂI)

Deşi a trecut foarte puţin timp de la ziua cea mare, blonda s-a şi pus pe treabă şi le-a anunţat pe doamne că rochiile ei sunt disponibile şi pentru vânzare. Aşa că cine îşi doreşte să îmbrace astfel de ţinute, trebuie să scoată din buzunar 2.000 de lei pentru rochia îmbrăcată de Bianca la biserică şi 1.000 de euro pentru cea purtată la petrecerea de botez.

”Rochia purtată de mine la biserică poate fi făcută pe comandă pentru 2.000 de lei, iar cea de la petrecere pentru 1.000 de euro. Dacă cineva şi-ar dori chiar rochiile purtate de mine, da, le-aş vinde şi pentru aceleaşi sume. Au fost deja patru comenzi pentru cea scurtă şi vreo două pentru cea lungă. Se face un contract cu avansul 50%, se iau măsurile, apoi se achită restul la ridicarea rochiei. Eu am făcut şi rochia mamei, şi a naşei şi a surorii mele”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Bianca s-a ocupat de tot ce a ţinut de botezul Sofiei

Bianca Drăguşanu a ţinut să se ocupe personal de tot ce a ţinut de botezul Sofiei, aşa că a ales poate cel mai bun restaurant din Bucureşti pentru petrecere, care a fost una de zile mari.

Cu toate că blondina a cheltuit o sumă impresionantă pentru organizarea botezului micuţei Sofia Natalia, aproximativ 22.000 de euro, iar la eveniment au sosit în jur de 100 de invitaţi, suma totală strânsă din darul acestora a fost una cu mult mai mică decât ce a scos din buzunar Bianca: doar 8.000 de euro, conform unor surse din anturajul vedetei! La această sumă s-au adăugat şi jucării, precum şi alte daruri. (CANCAN.ro v-a oferit AICI un VIDEO în premieră din spatele uşilor închise).

Citește și...