Am aflat cea mai ascunsa dorinta a lui Radu Groza! Vezi cu cine isi doreste sa colaboreze celebrul impresar

Publicat: 23/12/2013 | 00:12

Radu Groza este unul dintre cei mai cunoscuti impresari din Romania si, de-a lungul timpului, a lansat multe vedete. Cu toate acestea, exista un artist cu care inca nu a avut ocazia sa colaboreze, insa si-ar dori.

Invitat la un eveniment monden, Radu Groza a facut o marturisire neasteptata. Pentru 2014 isi doreste sa lucreze cu un artist pe care il apreciaza, dar cu care nu a avut de-a face pana acum. Acesta este nimeni altul decat Ilie Micolov, cel care a devenit celebru datorita melodiei „Dragoste la prima vedere”.

Ilie Micolov a devenit celebru pentru melodia
Ilie Micolov a devenit celebru pentru melodia „Dragoste la prima vedere”

„Cel mai simplu ar fi sa iau un artist care este deja pe piata. Mi-ar plcea insa sa iau un artist care nu mai este la moda si sa il aduc intr-o zona in care sa fie. Mi-ar placea un artist ca Ilie Micolov, cu ‘Dragoste la prima vedere’. Daca ar fi sa ii schimb genul, l-as face punk”, a declarat acesta.

Radu Groza a fost executat silit de surorile de la trupa Heaven
Radu Groza a fost executat silit de surorile de la trupa Heaven

Ilie Micolov a devenit cunoscut in anul 1983, atunci cand a lansat melodia „Dragoste la prima vedere”. Din cauza faptului ca nu a mai avut nicio alta piesa la fel de celebra ca aceasta, Micolov a fost supranumit „cantaretul cu o singura melodie” si asa in stie lumea si astazi, in „folclor”. Radu Groza este decis acum sa-l relanseze si, poate, chiar sa ii schimbe genul muzical.

Aiana Dinu

Citește și...