Am aflat cel mai ruşinos secret al Ancăi de la Strehaia! Are 4 WC-uri, dar degeaba!

Publicat: 18/10/2015 | 00:54

Familia lui Leo de la Strehaia locuieste intr-un palat impresionant, evaluat la peste 300.000 de euro. Cu toate acestea, ei nu foloesc baile din casa pentru nevoile fiziologice, iar motivul este unul de-a dreptul halucinant.

In ultima perioada, Leo de la Strehaia are parte de o mediatizare exagerata. Printul Tiganilor se cearta seara de seara, de ma bine de doua luni, la televizor, cu sotia sa, dar si cu amantele: Renata, Beyonce de Romania, Dana Criminala si Loredana Chivu. Barbatul spune ca este indragostit de toate patru si ca nu doreste sa faca o alegere. In tot acest timp, Anca, sotia acestuia, il acuza pe Leo ca a cheltuit toti banii familiei “pe curve” si ca si-a lasat familia intr-o saracie absoluta.

Leo de la Strehaia

De altfel “Printul Tiganilor” merge din ce in ce mai rar la casa din Strehaia, acolo unde locuieste mama acestuia, sotia, cei doi baieti, nurorile si nepotii. Leo sustine ca s-a obisnuit cu alt gen de viata si ca nu se mai poate intoarce la legile tiganesti. De altfel, acestuia nu ii pare deloc rau ca a plecat din palatul in care a trait, pentru a se muta intr-un apartament simplu din Bucuresti.

Leo de la Strehaia

 

CITESTE SI:

Anca de la Strehaia a aratat ce doar Leo a vazut! Cu sanii la vedere si mai sexy ca niciodata!

Dezvaluiri SOCANTE! Anca si Leo de la Strehaia nu au mai intretinut relatii intime de mai bine de doi ani

Respecta cu strictete legile tiganesti!

Sotia si baietii lui Leo de la Strehaia au dus mereu o viata buna, inconjurati de lux. Ei locuiesc intr-un palat impresionant, proprietate evaluata la peste 300.000 de euro. Desi conduc masini scumpe si au kilograme de aur, Anca de la Strehaia si famila ei nu se abat de la o regula tiganeasca ce spune ca nu ai voie sa iti faci nevoile fiziologice in casa. Astfel, desi proprietatea din Strehaia are cinci bai dotate ultramoderne, membrii familiei lui Leo ies afara daca vor sa se descarce:”Asa este la noi, la tigani. Ne facem nevoile in curte, nu in casa. E pacat sa faci in casa, spurcam caminul. Avem bai pentru ca trebuie sa ne facem baie, dar atat. Nici gand de altceva. Poate sa ne treaca nevoia si la trei dimineata, noi tot la buda din curte mergem. Leo de la Strehaia are marmura in fiecare baie, totul e de o frumusete impresionanta.Toata familia lui respecta aceasta traditie”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Leo de la StrehaiaEste falit!

Surse din apropierea lui Leo sustin ca acesta a imprumutat bani de la toti cunoscutii, iar cea mai mare parte nu a inapoiat-o inca: ”Nimeni nu il mai ajuta cu bani, toti stiu ca nu da banii inapoi. Acum este falit si nu stie ce sa mai faca”, ne-a dezvaluit aceeasi sursa.

Andreea Negoita
 

Citește și...