Am aflat cum se va termina „Urzeala Tronurilor”! Autorul a recunoscut ca doar 5 personaje vor supravietui

Publicat: 06/02/2015 | 12:44
Am aflat cum se va termina „Urzeala Tronurilor”! Autorul a recunoscut ca doar 5 personaje vor supravietui

Game of Thrones este unul dintre cele mai urmarite seriale din lume, la ora actuala. Pe 12 aprilie va avea loc in SUA premiera celui de-al cincilea sezon al seriei, insa fanii au aflat deja cum va continua povestea.

O scrisoare de trei pagini scursa pe internet si scrisa in 1993 de autorul George R.R. Martin dezvaluie cateva detalii despre ceea ce ar putea fi viitorul subiect al popularei saga literare ‘A Song of Ice and Fire’, adaptata pentru televiziune sub titlul ‘Game of Thrones’ (Urzeala Tronurilor), informeaza vineri portalul The Wrap citat de EFE.

In scrisoare, Martin explica editurii sale ca a planuit povestea ca o trilogie in care vor supravietui doar cinci dintre personajele sale principale: Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen, Jon Snow si frumoasele Arya y Bran Stark.

In 2014, „Game of Thrones” a ocupat din nou primul loc in topul celor mai piratate seriale pe internet, pozitie pe care a ocupat-o si in 2012 si 2013.
Inspirat din seria de romane „Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R. R. Martin, serialul original HBO „Urzeala tronurilor” are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din „Urzeala tronurilor”.

George R. R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.
 

Citește și...