Am aflat planul secret pe care Velea si Antonia il vor pune in actiune imediat dupa ce se va naste copilul! “Asa e cel mai bine!”

Publicat: 14/09/2014 | 15:01

Chiar daca vor deveni parinti la sfarsitul acestui an, cel mai vanat cuplu al momentului, Alex Velea si Antonia nu vor sa renunte sub nicio forma la concerte si au gasit o solutie surprinzatoare pentru ca bebelusul sa nu ramana singur!

Prezent la Romanian Music Award, Alex Velea le-a povestit reporterilor Cancan.ro ca abia asteapta marele moment in care va deveni tata, si chiar a recunoscut ca are un plan bine pus la cale, cu Antonia, pentru ca toata lumea sa duca o viata usoara.

Antonia urmeaza sa ii nasca un copil lui Alex Velea
Antonia urmeaza sa ii nasca un copil lui Alex Velea

Cantaretul recunoaste ca nu va fi un tata “terorist”, ba dimpotriva.

“Mi-ar placea sa-mi cresc copilul exact cum m-au crescut parintii mei pe mine. M-au lasat sa am impresia ca fac ce vreau, dar ma supravegheau, observau fiecare miscare”, a povestit el.

Alex Velea isi doreste ca parintii lui sa ii creasca copilul

Si-au gasit deja „bone”!

A recunoscut, de asemenea ca desi nu stie inca sexul copilului, tot ce isi doresc este un bebelus sanatos, dar sis a-si continue fiecare dintre ei cariera artistica. Pentru asta, Velea i-a inclus in plan pe parintii lui, care se pare ca vor deveni “bone” pentru copil.

antonia si alex velea

“Se striga unul pe altul buni si bunul. Cred ca o sa vina parintii in Bucuresti pentru ca noi avem multa treaba. Ar fi mai usor sa vina ei in Bucuresti”, a mai povestit Velea pentru Cancan.ro.

Citeste si Imagini in premiera cu Alex Velea si Antonia! Cea mai sexy graviduta din Romania este alintata ca o printesa!

Putini sunt cei care au vazut aceasta faza. Ce i-a facut Alex Velea Antoniei pe covorul rosu. Ce burtica mare are

(D.M.)
 

Citește și...