Am aflat unul dintre cele mai ascunse secrete ale asistentelor TV! Ana si Loredana fac ASTA lunar si le costa cate o mie de euro!

Publicat: 16/11/2014 | 22:35
Am aflat unul dintre cele mai ascunse secrete ale asistentelor TV! Ana si Loredana fac ASTA lunar si le costa cate o mie de euro!

Viata de asistenta TV nu e deloc usoara! Dincolo de faptul ca fetele au salarii mici, de doar cateva sute de euro lunar, acestea sunt obligata sa investeasca tot ce castiga in propria imagine, intrucat, surpriza, nu le sponsorizeaza nimeni.

Loredana Chivu, Ana Maria Mocanu si alte asistente TV ajung sa cheltuieasca o mica avere pentru a avea o imagine impecabila pe micul ecran. Tinerele, care vor sa aiba tinute fara cusur, altele in fiecare zi, sunt nevoite sa faca sacrificii banesti considerabile.

 

loredana chivu

Loredana Chivu scoate din buzunar pana la 4000 lei pe luna

 

Din dorinta de a avea tinute care nu se regasesc in garderobele altor domnisoare, Loredana Chivu apeleaza la serviciile mai multor ateliere de croitorie pentru a-si croi diverse tinute. Asa ca, in decursul a unei luni, blonda ajunge sa scoata din buzunar aproape o mie de euro doar pentru rochite si accesorii. Asa se explica cum nu a reusit sa puna prea multi bani la ciorap pentru a-si indeplini marele vis, acela de a avea o locuinta proprie. Cu toate ca are petreceri private in fiecare sfarsit de saptamana, iar cele mai multe sunt in Italia sau Spania, unde onorariul este mult mai mare, Loredana prefera sa investeasca in imaginea ei si declara prietenlor ca nu concepe sa imbrace aceeasi tinuta de doua ori. Si colega ei, Ana Mocanu, se afla fix in aceeasi situatie.

 

Flavia se mandreste cu o silueta demna de invidiat
Flavia se mandreste cu o silueta demna de invidiat

CITESTE SI:

Imagini HORROR cu fundul Loredanei Chivu! De ce a ajuns de fapt blonda sa faca atat de multa celulita si ce baga zilnic in gura

Loredana Chivu, disputata de interlopi intr-un restaurant de manele! Detaliile unei povesti ce ar fi putut avea sfarsit tragic

 

Renata este asistenta tv
Renata este asistenta tv

Unele au noroc de iubiti potent financiar

 

In postura Loredanei se afla majoritatea asistentelor TV. Printre acestea exista, insa, si unele mai norocoase, care isi permit sa-si cumpere piese vestimentare din banii primiti de la iubitii lor, cum ar fi Renata, partenera lui Leo de la Strehaia Altele, in schimb, ajung sa-si deschida propriul atelier de croitorie pentru a mai reduce din cheltuieli. Un exemplu elocvent este Raluca Dumitru. Bruneta este asistenta TV la o emisiune matinala si, de cateva luni, isi confectioneaza singura rochiile pe care le poarta pe micul ecran.

 

D.M.

Citește și...