Am descoperit cel mai bine ascuns secret al Roxanei Ilie! N-o sa-ti vina sa crezi cum reuseste sa arate atat de bine!

Publicat: 31/08/2013 | 22:37

Cu siguranta multi se intreaba ce mananca Roxana Ilie de se mentine intr-o asemenea forma de zile mari. Ei bine, luati-va un pix si notati! Dieta este urmatoarea: fast-food in miez de noapte si in loc de miscare, cateva ore bune pe tocuri!

In cazul Roxanei Ilie silueta subtire cu fast-food se tine. Si nu oricum, ci in miez de noapte, dupa o serie zdravana de frappe-uri cu ciocolata, inghetata, cocktail-uri si tot felul de sucuri…

Roxana Ilie
Roxana Ilie

Sau mai stii, poate a fost doar o scapare, caci fostul manechin s-a luptat ceva vreme in razboiul cu kilogramele. E drept, in final, a iesit invingatoare. Dar chiar si-asa!!!

Roxana Ilie
Roxana Ilie

Adevarul este ca numai ea stie cat a rabdat de foame si cate zeci de ore a tras la sala ca sa ajunga la dimensiunile ideale pe care acum le etaleaza cu mandrie ori de cate ori are ocazia. Si ca tot veni vorba de formele-i perfect conturate… chiar si la terasa unui fast-food celebru, Roxana a facut senzatie.

Daca o vedeai la volan, la coada la mancare, nu te-ai fi gandit niciodata ce se poate ascunde in interiorul bolidului de lux pe care-l conduce. Bineinteles, asta daca n-ai cunoaste-o! Insa cum s-a deschis usa de la masina, sa te tii!!  A iesit rand pe rand cate un picior dezgolit, care parea ca nu se mai termina…Frumoasa priveliste, Roxana! 

Roxana Ilie
Roxana Ilie

Era chiar si desculta! Nu va speriati frumoasa satena prefera doar sa conduca lejer, fara batai de cap. S-a incaltat numaidecat si si-a pus incetisor in miscare trupul bine lucrat, in drum spre terasa! Ce s-a intamplat mai departe, nici nu mai conteaza, cu siguranta a doua zi de dimineata Roxana a fugit direct la sala!

A.F.

Banner

Citește și...