“Am folosit toti banii pentru…Ce a facut Catalin Morosanu cu cei 40.000E castigati la “Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Publicat: 13/10/2015 | 20:47

Catalin Morosanu marturiseste, pentru CANCAN.ro, ce a facut cu banii primiti in urma concursului "Sunt celebru, scoate-ma de aici", intrecere pe care a castigat-o. Luptatorul a folosit suma castgigata pentru familia lui.

Timp de trei saptamani, 12 vedete autohtone au stat in conditii greu de imaginat intr-un show tranmis de PRO-TV.

Concurentii au fost nevoiti sa doarma sub cerul liber, sa se spele la galeata si sa se supuna unor probe aproape inumane. Dupa finalizarea concursului, fiecare participant si-a primit suma meritata.

 

Catalin Morosanu impreuna cu Elena Merisoreanu
Catalin Morosanu impreuna cu Elena Merisoreanu

 

Astfel, Catalin Morosanu, castigatorul concursului, a incasat 40.000 de euro, dintre care suma de 30.000 de euro a reprezentat premiul concursului, iar 10.000 de euro au intrat in conturile sportivului ca onorariu de participare. „Fiecare vedeta care a mers in jungla si-a luat banii pe care i-a negociat la inceputul concursului. Banii primiti i-am folosit pentru familia mea. Sunt castigati de mine”, a spus luptatorul.

 

Concurentii de la concursul
Concurentii de la concursul „Sunt celebru, scoate-ma de aici”


„Muream de foame acolo!”

Vedeta declara pentru CANCAN.ro ca totul parea o joaca atunci cand a ajuns in Africa de Sud, insa, la scurt timp, au inceput sa apara discutiile  intre concurenti, totul pornind de la mancare. Din cauza acestui lucru Ruby, Dorin Popa, Elena Merisoreanu si Morosanu s-au intors din salbaticie cu foarte multe kilograme in minus. 

 

Luptatorul K1 la masa
Luptatorul K1 la masa

 

„Sa stii ca a fost o experienta interesanta, dar sunt niste chestii care nu au fost date la TV, cum ar fi faptul ca nu ne ajungea mancarea. Frate…muream de foame acolo! Din cauza asta apareau divergente. Mai aveam discutii ca nu ne convine aia, ba aia. Primele zile credeam toti ca ste o joaca, dar, la scurt timp, nu a mai fost asa.  Chiar daca sunt luptator mi-a fost mai greu pentru ca eu am o alimentatie speciala”, a mai dezvaluit Morosanu.

 

Catalin Morosanu la masa cu Dorian Popa
Catalin Morosanu la masa cu Dorian Popa

 

CITESTE SI:

Primele declaratii ale sotiei lui Morosanu dupa „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”: „Emisiunea nu a fost deloc…”

Un concurent din emisiunea “Sunt celebru, scoate-ma de aici” se arunca direct in ring! Vezi despre ce este vorba!

Cum au rezistat concurentii

Dintre cei 12 concurenti, doar Pacha Man a clacat si a cerut sa plece acasa inainte de termenul stabilit de producatori, fara sa-i pese ca asta il va costa onorariul.

CANCAN.ro a aflat si sumele cu care au fost remunerati concurentii, iar acestea au fost cuprinse intre doua si zece mii de euro, in functie de notorietatea concurentilor. Astfel, se pare ca Andreea Moldovan, Luminita Nicolescu si Elena Lasconi s-au clasat in partea de jos a clasamentului banilor, iar Traistariu si Elena Merisoreanu in fruntea acestuia.

Oana Pascaru

 

Recomandarea CIAO.RO