Amandalin Maria, adjunctul Sectiei 5 Politie Brasov si model pentru Botezatu, a sustras mezeluri dintr-un magazin! Politistul-manechin, prins la furat!

Publicat: 13/10/2011 | 00:00
Amandalin Maria, adjunctul Sectiei 5 Politie Brasov si model pentru Botezatu, a sustras mezeluri dintr-un magazin! Politistul-manechin, prins la furat!
O bucata de muschi file, cateva baterii R6 si un spray de dezaburire, in valoare totala de 100 de lei. Pentru aceste nimicuri, adjunctul Sectiei 5 Politie din Brasov si-a manjit mainile si risca sa nu mai imbrace niciodata uniforma.

Amandalin Maria, adjunctul sefului Sectiei 5 Politie Brasov si totodata manechin, este cercetat pentru furt calificat, dupa ce a fost prins la furat produse in valoare de 100 de lei dintr-un hypermarket. El a fost prins, la 28 mai, de doi agenti de paza ai magazinului din orasul de sub Tampa, cu produsele ascunse in sacou. Omul legii a luat o bucata de muschi file, cateva baterii R6 si un spray de dezaburire, in valoare totala de 100 de lei. Prins cu marfa furata, Amandalin Maria a incercat sa-i convinga pe paznici ca a vrut sa le testeze vigilenta, insa cuvintele politistului nu i-au impresionat. Asa ca, la 10 iunie, conducerea supermarketului a depus plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, iar acum se asteapta inceperea urmaririi penale a politistului. Daca va fi gasit vinovat, adjunctul sefului Sectiei 5 Politie Brasov risca intre 3 si 15 ani de inchisoare. Politistul nu a putut fi contactat la locul de munca fiindca este in concediu. Amandalin Maria a fost model pentru mai multe case de moda si a prezentat si lenjerie intima marca Botezatu.

Citește și...