Amantlâc de Crăciun? „Grinchii” au tresărit când au văzut mesajul: „Nu umbla la brad, că…”. Poza a devenit virală

Publicat: 06/12/2017 | 15:13
Amantlâc de Crăciun? „Grinchii” au tresărit când au văzut mesajul: „Nu umbla la brad, că…”. Poza a devenit virală

Dacă unii au împodobit bradul de Crăciun încă de luna trecută, alţii l-au făcut acum, la începutul celei mai aşteptate luni a anului. Cuprins de spiritul sărbătorii naşterii Domnului şi dorind ca nimeni să nu distrugă bradul pe care l-a împodobit în scara unui bloc, un bărbat a scris un mesaj fabulos. Chiar şi cei mai "grinchi" dintre "grinchi" s-au gândit de două ori înainte să acţioneze. O fotografie făcută în Bucureşti a devenit virală.

Autorul textului i-a avertizat pe cei care îndrăznesc să schimbe locul ornamentelor în pom sau cei care vor „să împrumute” unele dintre ele că vor regreta amarnic. Şi asta pentru că se va lăsa cu un amantlânc: soţia „vinovatului”, va cădea în mrejele celui care s-a ocupat de împodobirea bradului de Crăciun.

„Te rog frumos, nu umbla la brad… că mă vezi cu soţia ta în pat. Şefu’ (…)” e mesajul scris la avizierul unui bloc din Capitală.

Ca să fie sigur că mesajul său a fost înţeles, autorul biletului „le-a făcut o dedicaţie” pe un carton celor care ar fi tentaţi să distrugă pomul de Crăciun.

„Cu dedicaţie de la (…)”  e notat pe bucata de carton.

La scurt timp după ce a fost urcată pe o reţea de socializare, imaginea a devenit virală.

Citește și...