Amintirile din copilarie o rascolesc pe ultima virgina din showbiz!Vezi ce traume a indurat Denisa Manelista din cauza parintil

Publicat: 02/06/2014 | 12:03

N-a stiut ce inseamna sa poarte cercei, rochite sau sa-si prinda parul in codite! Totul pentru ca parintii si-au dorit sa fie baiat! In primi ani de viata, Denisa Manelista a suferit enorm, ca ai ei nu se puteau obisnui la gandul ca au facut tot fata.

Denisa Manelista se numara printre putinele persoane care nu-si amintesc cu placere de anii copilariei. Ba mai mult, am zice chiar ca a fost cea mai urata perioada din viata ei. Are o singura fotografie, in mai bine de sapte de ani de viata, si aceea nu este,  in mod cert, una cu care se mandreasca.

In copilarie, parintii au tratat-o pe Denisa Manelista ca pe un baietel
In copilarie, parintii au tratat-o pe Denisa Manelista ca pe un baietel

Motivul? Parintii si-au dorit foarte mult sa fie baiat, iar pentru ca soarta n-a tinut cu ei, acestia s-au razbunat parca pe cantareata. S-au comportat cu ea de parca nici n-ar fi fost fetita. O imbracau numai in pantaloni, nu i-au pus niciodata cercei si o tundeau numai la frizer….evident baieteste.

Denisa a suferit foarte mult pentru ca parintii au facut-o sa simta ca a fost un copil nedorit, iar acum recupereaza pe cat posibil anii in care nici nu a stiu macar cum ii sta intr-o rochita. 

Denisa Manelista
Denisa Manelista

„Am ramas cu traume din vremea respectiva”

Atat de tare au marcat-o acei ani, incat si atunci cand a mai crescut, ba chiar si in perioada in care a debutat in cariera muzicala, Denisa isi insusise parca un comportament mai baietos. Purta in continuare numai pantaloni si aproape ca niciun gest feminin nu i se mai potrivea.

A scapat intr-un final de trauma suferita in copilarie, iar acum, Denisa are sifonierul plin numai cu rochii si fuste de toate felurile.

Denisa Raducu
Denisa Raducu

Denisa este supranumita „ultima virgina din showbiz”

Denisa a platit 3.000 de euro pentru a-si pune silicoane(foto:facebook.com)
Denisa a platit 3.000 de euro pentru a-si pune silicoane(foto:facebook.com)

Are 24 de ani si, pana acum, Denisa se mandreste peste tot cu statutul de ultima virgina din showbiz. Contrar aparentelor, cantareata nu si-a gasit inca un barbat care sa o merite. Si nici nu se grabeste. Isi vede linista de cariera muzicala si este convinsa ca intr-o buna zi isi va gasi si jumatatea.

CITESTE SI:

Secretele virginei Denisa Manelista! Cum se mentine in forma la 24 de ani si de ce nu si-a gasit inca jumatatea?

Denisa Manelista culege banii cu lopata! Imagini incredibile dintr-un turneu din Statele Unite

Manelista Denisa s-a tunat: şi-a pus silicoane ca să scape de complexe! Vezi ce a făcut în SUA şi ce ţoale de firmă are!

A.F.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...