Amorul lor se consuma intr-un restaurant discret! Bianca Dragusanu si Victor Slav, cuplul anului 2013! Totul despre relatia lor

Publicat: 10/01/2013 | 16:25
Amorul lor se consuma intr-un restaurant discret! Bianca Dragusanu si Victor Slav, cuplul anului 2013! Totul despre relatia lor

Bianca si Victor formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton! Povestea lor a inceput in sala de antrenament din Buftea dintr-o scanteie, s-a aprins la o cafea si ars puternic intr-un locusor numai de ei doi stiut!

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav poate fi considerata o adevarata aventura! Dureaza deja de aproape trei saptamani si se consuma cu maxima discretie.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Totul a inceput cu aproximativ o saptamana inainte de filmarea editiei speciale de Revelion de la Pro TV, in cadrul careia au primit misiunea de a incinge imaginatia telespectatorilor cu un dans fierbinte din categoria striptease.

Ca totul sa iasa ca la carte, cei doi au intrat in sala de antrenament cu sapte zile inainte de filmari si au petrecut, zilnic, ore bune unul in compania celuilalt. Potrivit surselor noastre, scanteia s-a produs inca de la prima intalnire si primul pas ar fi fost facut la o cafea, la care Victor ar fi invitat-o pe Bianca.

Mesajul postat de Bianca Dragusanu pe o pagina de socializare
Mesajul postat de Bianca Dragusanu pe o pagina de socializare

Dupa acea cafea, se pare, cei doi s-au apropiat si mai mult si, din informatiile noastre, in ziua in care s-a filmat editia de Revelion gerau deja impreuna, un lucru care nu le era strain colegilor de platou.

Faptul ca Gigel Frone li-a cantat Biancai ”Ia-ti mireasa ziua buna!” nu a fost, se pare, o pura intamplare. Mai mult, imediat dupa Anul Nou, Bianca a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj extrem de sugestiv: ”Slabiciunea mea cea mai mare are un nume… si un zambet atat de frumos!”.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Din surse sigure, povestea a continuat si dupa acest episod, chiar daca cei doi nu au petrecut Revelionul impreuna. S-ar fi mutat insa din sala de antrenament in restaurantul discret al unui hotel de lux din zona 13 Septembrie a Capitalei. Bianca si Victor s-ar intalni frecvent acolo si de fiecare data folosesc fel de fel de tactici si strategii pentru a nu da de banuit ca sunt impreuna.

Potrivit unui mail venit pe celebra dresa pont@cancan.ro, cei doi nu vin si nu pleaca niciodata impreuna, iar uneori isi folosesc prietenii drept paravan. Mai mult, acestia ar evita sa aiba gesturi tandre in public, insa apropierea lor ar fi tradata de felul in care isi zambesc si se privesc.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Contactata telefonic pentru a vorbi despre relatia ei cu Victor Slav, Bianca Dragusanu s-a rezumat la a spune: ”Nu comentez!”, fara insa sa nege cele de mai sus. Probabil ca, momentan, cei doi nu sunt pregatiti sa recunoasca public idila, ambii fiind proaspat iesiti din relatii stabile.

Victor neaga ca ar avea o relatie cu Bianca: „Nu, nu este adevarat. Nu am o relatie cu Bianca. In momentul de fata sunt singur.”

Sabina Ivanica

Citește și...