Ana Maria Mocanu, atinsa pe sani de un barbat celebru! A poftit la silicoanele ei si nu s-a putut abtine sa nu-i faca ASTA

Publicat: 24/02/2015 | 20:49

S-a plans ca a trecut prin chinuri groaznice la operatia suferita recent, insa acum are cu ce se mandri. Ana Maria Mocanu “plateste” acum, insa, pretul unui bust apetisant.

Un fost coleg de-al roscatei nu s-a putut abtine sa nu ii probeze silicoanele. Este vorba despre Silviu Andrei care a profitat din plin atunci cand Ana si-a etalat noii nuri in timpul unei vizite in redactia “Un show pacatos”.

Ana Maria Mocanu

“Imi era dor de voi, ca sa stiti! Iar, Silviu Andrei sa imi fure silicoanele”, a scris Ana in descrierea imaginii in care DJ-ul ii pipaia sanii.

ana mocanu

“Ce-i mai place la Silviu sa puna mana!”, a remarcat unul dintre prietenii fostei asistente.

ana mocanu

CITESTE SI:

Ana Mocanu si-a pus silicoane: “M-am dus la doctor cu poza Danielei Crudu” Cum arata acum

Loredana Chivu, “sechestrata”! Ce manevra i-au facut sefii de la Antena, dupa ce au dat-o afara!

Si-a dorit sani ca ai lui Crudu

Ana Maria Mocanu a mai demonstrat inca o data ca nu ii poarta pica Danielei Crudu chiar daca aceasta i-a luat locul in emisiunea lui Capatos.

ana mocanu

“Mi-am pus 220. Atat a considerat profesorul ca este cel mai potrivit. M-am dus la doctor cu poza Danielei Crudu. Am vazut rezultatele ei si mi-au placut foarte mult”, a declarat Ana Maria Mocanu.

R.O.

 

Citește și...