Anamaria Ferentz, prima confruntare cu fosta soţie a lui Remus Truică: „A fost minţită cum am fost şi eu”

Publicat: 15/11/2012 | 00:37
Anamaria Ferentz, prima confruntare cu fosta soţie a lui Remus Truică: „A fost minţită cum am fost şi eu”

Anamaria Ferenţ a recunoscut în această seară, în emisiunea CANCAN TV de la Acasă TV, că a avut în trecut o relaţie cu milionarul Remus Truică.

Cântăreaţa a precizat că relaţia ei de amor cu Truică s-a consumat în urmă cu mulţi ani şi că nu ştia de existenţa Irinei, pe atunci însărcinată cu gemenele ce au astăzi aproape nouă ani.

Irina Truica

Într-o intervenţie telefonică la CANCAN TV, emisiune difuzată de luni până joi de la 22:00, pe Acasă TV, Irina Truică, ce a divorţat între timp, cu mare scandal, de soţul ei, a spus că nu o mai interesează viaţa personală a acestuia, ci doar legătura pe care el o are cu fetele lor.

Irina Truica

„Precizări nu mai sunt de făcut. Ceea ce am văzut în această emsisiune e ca un deja vu. Acelaşi lucru a spus şi Patricia Kaas, că au avut o relaţie formală.

 Văd aceeaşi conduită pe care am văzut-o acum 8 ani, am crezut că s-a schimbat, dar văd că nu.

E uşor să-ţi pui un costum şi o cravată şi să apari în faţa presei să vorbeşti. Pe fete nu le sună niciodată, nu se ocupă de ele. De fapt, şi ea (Anamaria) a fost mintita. Eu am fost prima mintita pentru ca am stat alaturi de el 15 ani. Nu dovedeşte decât aceleaşi minciuni pe care le-am auzit de 100 de ori. La momentul acela nu auzisem nici de Anamaria Ferentz, nici pe Patricia Kaas. Eram şi mai tânără atunci, veniseră pe lume şi fetiţele şi toate energia mergea spre ele. Am sperat că se va schimba, dar mi-am dat seama că nu are rost şi am ales să divorţez.  Cu Anamaria Ferenz nu am ce comunica, s-a întâmplat demult, asta e”, a precizat Irina Truiscă.

Irina Truica

Clara Văcaru

 

Citește și...