Anamaria Prodan a fost la un pas de lesin dupa ce a aflat de moartea lui Nae Nicolae: „Nu-mi vine sa cred, nu-mi revin „

Publicat: 19/07/2013 | 00:27

Lumea buna a Capitalei este in stare de soc dupa moartea lui Nae Nicolae. Printrele vedetele care il regreta pe milionar se numara si Anamaria Prodan, o apropiata a acestuia. Ana plange neincetat si i s-a facut rau cand a aflat tragica veste.

Anamaria Prodan

Jale mare in Stefanesti. Trupul neinsufletit al lui Nae Nicolae este plans de familie, dar si de prietenii apropiati, majoritatea fiind persoane publice. Printre cei care il regreta pe omul de afaceri se numara si Anamaria Prodan, o prietena aproapiata a milionarului:

Nae Nicolae si-a impanzit casa din Pipera cu acvarii sursa foto: sportilfov.ro
Nae Nicolae si-a impanzit casa din Pipera cu acvarii sursa foto: sportilfov.ro

Nu imi revin, plang si nu imi vine sa cred ca lui Nae i s-a putut intampla asa ceva. Prea multe tragedii, prea multe. Intai arestarea lui Gigi, apoi moartea mamei lui Giovanni, acum asta. A fost un om tare bun si saritor, nu merita sa aiba un asemenea sfarsit. Pacat de familia lui, de copii, de sotie. Le va fi greu sa isi revina dupa asemenea trauma„, a declarat Ana, pentru CANCAN.ro.

Anamaria Prodan

Surse din cercul de prietenei ai sexy-impresarei ne-au marturisit ca Ana a fost atat de impresionata de felul in care a murit miliardarul, incat i s-a facut rau si a fost la un pas sa lesine.

 

Claudia Balan

 

Citește și...