Anamaria Prodan a pus pariu cu sotul ei ca da jos 7 kilograme in doua saptamani! Se bazeaza pe o dieta minune

Publicat: 19/11/2012 | 23:54
Anamaria Prodan a pus pariu cu sotul ei ca da jos 7 kilograme in doua saptamani! Se bazeaza pe o dieta minune

Sexy impresara isi doreste ca pana la ziua ei de nastere de la 7 decembrie, atunci cand va implini 40 de ani, sa ajunga la doar 55 de kilograme si sa arate perfect. Are o metoda surprinzatoare si vrea cu aceasta ocazie sa castige si un pariu.

Antrenorul stelist nu o crede in stare pe Anamaria ca poate slabi asa de repede, motiv pentru care cei doi au cazut de acord asupra unei mize, secrete pentru restul lumii.

“Am facut pariu cu Laurentiu ca ma pot tine de o dieta stricta, combinata cu diverse tratamente. Desi Reghe gateste tot felul de bunatati zilnic si incearca sa ma ispiteasca, nu ma las si de ziua mea vreau sa ajung la 55 de kilograme, greutate pe care am avut-o si in trecut, culmea chiar dupa cele trei nasteri. E in primul rand un pariu cu mine insami, un lucru pe care incerc sa mi-l dovedesc in primul rand mie, si anume faptul ca pot arata perfect! In plus, kilogramele nu sunt multe si am o aliata de nadejde in Lili Baaddi, care mi-a recomandat tratamentele noninvazive necesare acestei transformari”, a povestit sotia lui Reghecampf.

Alex Mazilu

Citește și...