Anamaria Prodan nu-şi face probleme în privinţa naşterii: „Am prietene care au născut şi de 5 ori prin cezariană”

Publicat: 11/04/2013 | 16:49
Anamaria Prodan nu-şi face probleme în privinţa naşterii: „Am prietene care au născut şi de 5 ori prin cezariană”

Desi a născut de trei ori prin cezarină, iar o a patra intervenţie chirurgicală de acest gen implică foarte multe riscuri, Anamaria Prodan e convinsă că nu va avea nicio problemă.
 

Sexy-impresara aşteaptă cu nerăbdare să-şi ţină bebeluşul in brate si nu se teme deloc de operatia de cezariană. „Ne-am dorit foarte tare si am lucrat intens la acest capitol. Am prietene care au şi cinci cezariene. Când tragi linie, copiii sunt toată averea unui om”, a declarat ea pentru Poveştiri adevărate.

Ionela Prodan, mama vedetei, spune că fiica sa nu ar fi riscat să rămână însărcinată dacă acest lucru i-ar fi pus viaţa în pericol.

anamaria prodan

„Medicina a evoluat foarte mult si medicii i-ar fi spus dacă era un pericol. În niciun caz nu ar fi rămas insărcinată dacă ar fi fost. Sunt bucuroasă, cum să nu fiu? Mai ales că eu nu am crescut niciun nepot. Nici nu ştiu să ţin în braţe un copil.

Munca ei e fantastică, se implică în toate, şi în casă când se schimbă ceva ea ştie. Ea conduce casa, Laurenţiu conduce relaţia dintre ei”, a afirmat cântăreaţa.

 

Clara Văcaru

 

Citește și...