Anamaria Prodan s-a pozat goală, în pat! Reacţia fanilor: „Mai jos?”

Publicat: 30/01/2018 | 09:54

Anamaria Prodan arată foarte bine chiar şi la 45 de ani şi nu se sfieşte să demonstreze acest lucru! Soţia lui Reghe s-a fotografiat goală în pat şi a postat imaginea pe o reţea de socializare. Reacţiile venite din partea fanilor au fost pe măsură! Admiratorii pe care Prodanca i-a pus pe jar au vrut mai mult decât le-a oferit ea în poza cu pricina.

Anamaria Prodan a făcuzt senzaţie cu imaginea în care apare goală! Cu toate acestea, în fotografie fanii n-au văzut mare lucru şi i-au spus vedetei să le arate mai mult. 

„Foarte sexy!”, „Super model”, „Nu am cuvinte şi nu le găsesc, de fapt, să îţi transmit că eşti…adorabilă”, „Mai jos?”, „Superbă”, „Frumoasă foc”, „Sunteţi foarte frumoasă”, Super minunată!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Anamaria Prodan de la fani.

Anamaria Prodan s-a întors în ţară după ce a aflat că mama ei a ajuns la spital

Ionela Prodan a ajuns săptămâna trecută de urgenţă la spital. Situaţia este destul de delicată, potrivit unor susrse apropiate de familia Prodan. Ionelei i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimiii şi a rămas sub stricta supraveghere a medicilor. Anamaria Prodan a luat primul avion spre România în momentul în care a aflat că mama ei este internată în spital. Din câte se pare, starea de sănătate a femeii este destul de precară, motiv pentru care cele două fiice sunt foarte îngrijorate.