Anca Badiu rupe tacerea despre moartea fratelui ei! Cum incearca artista sa uite de tragedie

Publicat: 16/09/2015 | 00:22
Anca Badiu rupe tacerea despre moartea fratelui ei! Cum incearca artista sa uite de tragedie

Fosta componenta a trupei Class, Anca Badiu, traieste de mai bine de o luna drama vietii sale. Au trecut mai bine de 40 de zile de cand Mircea, fratele sau a murit in vacanta, in Spania, se pare ca din cauza anabolizantelor pentru masa musculara.
 

CANCAN.ro a aflat care este motivul pentru care Mircea, unul dintre fratii artistei a decedat in vacanta. Anca Badiu a declarat ca familia este de parere ca ar fi fost din mai multe cauze:

 

Anca Badiu si Mircea, fratele sau mort
Anca Badiu si Mircea, fratele sau mort

 

 

„El a facut toata viata sport ca si mine. Decesul lui vine din cauza ca muncea foarte mult, era stresat si lua anabolizante pentru masa musculara. Din cauza oboselii, Mircea consuma si foarte multe energizante si cafea. El nu avea voie sa bea cafea pentru ca avea probleme cu inima, lucruri care au dus la infarct. Asta cred ca sunt principalele cauze ale mortii, dar asteptam rezultatul final pentru ca acum se face o ancheta pentru a se stabili cauza decesului”.

 

 

Anca a fost distrusa cand a aflat ca fratele sau a murit in vacanta
Anca a fost distrusa cand a aflat ca fratele sau a murit in vacanta

 

Anca Badiu mai marturiseste pentru CANCAN.ro ca si-a vazut ultima data fratele cu cateva zile inainte de a muri: „Cand a venit ultima oara in Romania am auzit ca a intrebat de un cardiolog, dar nu pe noi fratii lui ca sa nu ne facem griji. El a venit in tara cu o saptamana inainte de a muri, mai exact cu cinci zile si atunci a intrebat de o prietena apropiata noua, de un doctor cardiolog, insa nu a fost la medic”.

 

 

Se intelegeau foarte bine
Se intelegeau foarte bine

 

CITESTE SI:

Anca Badiu a CLACAT! MESAJ SFASIETOR la o saptamana de la moartea fratelui: Aud glasurile…

TRAGEDIE! Anca Badiu, in DOLIU! Fratele ei s-a stins din viata in conditii suspecte!

Mama lor a murit in aceeasi zi, la aceeasi varsta

Drama Ancai Badiu este cu atat mai mare, cu cat mama ei a murit in aceeasi zi si la aceeasi varsta, 43 de ani. Inainte sa plece in vacanta, Anca ar fi avut o premonitie si i-ar fi spus fratelui sa nu plece, insa acesta, incantat peste masura ca a fost promovat la slujba, a decis sa-si respecte planul facut.

Oana Pascaru

 

Citește și...