Anca de la Strehaia, mai tristă ca niciodată de sărbători! Fosta lui Leo a răbufnit şi a spus adevărul despre „Prinţul Ţiganilor” şi Dana Criminala: „Îmi pare rău că nu…”

Publicat: 31/12/2017 | 09:59
Anca de la Strehaia a petrecut Crăciunul alături de copii şi de nepoţi, însă i-a simţit lipsa lui Leo. În Ajun, ea a făcut public un mesaj prin care le-a mulţumit tuturor pentru urări, dar în care a vorbit şi despre tatăl copiilor săi.
 

În mesajul postat pe Facebook, Anca de la Strehaia este vizibil afectată de faptul că Leo nu a fost acasă de sărbători şi că este tot cu Dana Criminala. Ea se simte singură şi le-a mărturisit prietenilor acest lucru.

Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje. Îmi pare rău că nu vă pot răspunde tuturor. Sunt bine, acasă, tot singură şi anul ăsta….Leo e tot cu Dana şi câinii. Vă doresc Crăciun fericit şi un an nou plin de realizări!!! La mulţi ani!!!”, a scris Anca de la Strehaia, pe pagina ei de Facebook.

„Anca, lasă-l pe Leo să stea cu urâta aia. Că n-o să mai dureze mult şi o să de-a colţul…ascultă ce îşi spun eu, caută-ţi pe altul şi lasă tradiţiile ţigăneşti, fato, că nu eşti urâtă. Fă-ţi viaţia, nu trebuie să ţi-o comande nimeni, te pup şi îşi doresc un Crăciun fericit”, „Sărbători fericite! Să-ţi aducă Dumnezeu un an mai bun şi să fii fericită alături de cineva care să te facă fericită”, „Nu fi supărată, el are de pierdut! Eşti o femeie superbă!”, i-au scris prieteni Ancăi de la Strehaia.