Anca Pandrea a luat foc la intrebarea „Plecati undeva de Sarbatori?”! Replica ei e halucinanta si are legatura cu Iurie Darie!

Publicat: 09/12/2014 | 00:38
Anca Pandrea a luat foc la intrebarea „Plecati undeva de Sarbatori?”! Replica ei e halucinanta si are legatura cu Iurie Darie!

Disparitia lui Iurie Darie i-a lasat sechele Ancai Pandrea si, pentru a trece mai usor peste aceasta drama, actrita si-a construit, in caminul conjugal, o lume proprie. Lume pe care sustine ca o imparte chiar cu regretatul ei partener.

Anca Pandrea si Iurie Darie s-au iubit mai bine de 26 de ani iar relatia lor a fost una bazata pe sentimente de iubire duse la extrem, asa cum vezi doar in filmele siropoase de la Hollywood. Nici macar acum, la mai bine de doi ani de la moartea regretatului actor, femeia nu vrea sa accepte ca barbatul sau s-a dus si sustine ca Iura este mereu langa ea. Mai mult decat atat, intrebata de reporterul CANCAN.ro unde va petrece Sarbatorile de iarna, Anca Pandrea a tunat si-a fulgerat:

Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie
Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie

„Unde sa plec de Sarbatori? Nu plec nicaieri! Cum sa plec si sa-l las pe Iura al meu singur? Nu se poate asa ceva. De Sarbatori stau acasa cu Iurisca al meu. Fac cozonaci, sarmale si toate cele si vom petrece impreuna, asa cum am facut dintotdeauna. N-as putea sa plec pe undeva si sa-l las singur acasa”, ne-a declarat indragita actrita.

A facut pomana cu mancare de la restaurant

 

Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie
Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie

Pe 8 noiembrie s-au implinit doi ani de la moartea lui Iurie Darie, asa ca Anca Pandrea a avut grija sa-i faca acestuia un parastas cum se cuvine. Actrita si-a dorit ca pe masa sa fie puse toate bucatele care-i placeau la nebunie regretatului actor si a decis ca ar fi epuizant pentru ea sa gateasca ore in sir, asa ca a apelat la serviciile unui restaurant. Astfel, mancarea a fost gatita la un local din vecinatatea ei, insa pomana a avut loc chiar in curtea casei in care cei doi au locuit. Motivul? Tocmai pentru ca Iurie Darie sa participe si el, dupa cum Anca Pandrea a sustinut, la vremea respectiva.

anca pandrea

 

CITESTE SI

Halucinatiile durerii! Anca Pandrea, la un prag de delir mistic: “Flacara de la candela danseaza atunci cand Iura…”

Declaratii halucinante ale Ancai Pandrea inainte de parastasul lui Iurie Darie: „Nu facem la restaurant, noi ne-am iubit acasa”

Memorialul durerii pe taramul uitarii si al pierzaniei! Anca Pandrea a ajuns sa ii spuna bancuri deocheate lui Iurie Darie!


Vorbeste cu el prin intermediul unei lumanari

anca pandrea

Anca Pandrea sustine ca a inceput sa comunice cu Iurie Darie la doua saptamani dupa trecerea acestuia in nefiinta, comunicarea lor fiind inlesnita de o candela: „Cam la zece zile dupa ce a plecat de langa mine fizic am inceput sa vorbim. Primul semn a fost dat printr-o fotografie care a luat foc de la o candela. A ars toata fotografia mai putin chipurile noastre. Atunci cand este de acord cu mine se misca flacara de la candela, cand nu, ramane nemiscata”, ne-a declarat actrita.

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

 

Georgiana Coman

Citește și...