Anca Pandrea a povestit prima experienta sexuala cu Iurie Darie!

Publicat: 01/03/2014 | 00:20

L-a invitat la ea la o cafea, dar pentru ca nu avea cheia de la casa, l-a bagat in dormitorul ei pe fereastra. De atunci, nu s-au mai despartit. Asa a inceput povestea de dragoste dintre Anca Pandrea si Iurie Darie, o iubire care nu s-a stins.

Nici moartea nu a putut sta in calea iubirii lor. Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani. Pentru prima data, actrita, care inca traieste in trecut, a povestit cum l-a cunoscut pe barbatul vietii ei. O intamplare incredibila a nascut o iubire care nu s-a stins nici macar in ziua in care actorul a plecat intr-o lume mai buna. Se stiau de cand Anca Pandrea avea doar 27 de ani, dar atunci nu s-a legat nimic intre ei. Desi actrita recunoaste ca Iurie Darie avea un farmec aparte, fiecare dintre ei era implicat in alta relatie, asa ca nu a existat nicio scanteie. “Era o superbitate, avea un zambet, un farmec, dar nu era pentru mine”, ne-a spus actrita.

Actrita poarta tot timpul in piept o fotografie cu chipul lui Iurie Darie
Actrita poarta tot timpul in piept o fotografie cu chipul lui Iurie Darie

La maturitate, viata avea sa le rezerve, insa, o iubire ca-n filme. “Ne-am cunoscut la teatru, eram colegi, dar am inceput sa ne iubim dupa ce a murit sotia lui, Consuela Darie, care era si ea colega cu noi. L-am descoperit pe Iura la 40 de ani. El a facut primul pas, intrand pe fereastra, ca nu aveam cheie. A crezut ca glumesc, dar nu am glumit. Poate daca intra pe usa, bea o cafea, statea linistit si pleca. Asa, de pe fereastra a sarit direct pe mine si am ramas impreuna 26 de ani”, ne-a povestit Anca Pandrea, care tocmai iesea de la concertul formatiei Ricchi e Poveri de la Sala Palatului.

“Iurisca e non stop cu mine, l-am luat si pe el la concert, nu puteam sa-l las acasa. Dar sa nu ma vada ca fumez, ca el nu fumeaza. Eu nu fumam in casa, doar afara sau in bucatarie”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani

CITESTE SI:

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, implineste 68 de ani: “Primul cu care voi inchina un pahar va fi Iura”

Anca Pandrea, bantuita de spiritul lui Iurie Darie! „Iura mi-a dat caloriferele la maximum”

 

Ea crede ca cea mai mare bogatie a sa a fost insusi Iurie Darie, barbatul care o rasfata zi de zi cu gesturi frumoase. Din prea multa dragoste, s-a ferit sa-i starneasca vreodata gelozia.

“Noi ne daruiam jucarii, ne faceam cate o surpriza in fiecare zi. Nu i-am dat motive de gelozie, il iubeam prea mult, nici acum nu mai am ochi pentru nimeni decat pentru el”, ne-a mai marturisit Anca Pandrea, al carei mare regret este acela ca nu a avut un copil cu barbatul iubit. Pentru ca isi doreau enorm un mostenitor, actrita a facut si tratamente, dar care nu au dat roade. Si, totusi, incearca sa vada partea plina a paharului. “Probabil ca dragostea mea pentru Iurisca s-ar fi impartit intre copil si el. Asa, a ramas doar pentru Iura. Vorbesc cu el prin candela. Cand e suparat, flacara nu danseaza si atunci stiu unde am gresit”, a mai povestit vaduva lui Iurie Darie, care poarta tot timpul pe maini cateva inele care-i amintesc de el.

“Unul dintre ele il purta Iurisca, pe altul l-am cumparat cu el de la Busteni, iar asta care simbolizeaza dragostea, o inima tinuta in palma de doua maini, tot impreuna cu Iura l-am luat”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

Bijuteria de pe degetul aratator al Ancai Pandrea a fost purtata de Iurie Darie
Bijuteria de pe degetul aratator al Ancai Pandrea a fost purtata de Iurie Darie

 

Nu au fost casatoriti, ci doar logoditi

Anca Pandrea a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 26 de ani alaturi de Iurie Darie. Cei doi actori nu au fost casatoriti, ci doar logoditi,insa sentimentele dintre ei au fost foarte puternice, iar Anca i-a fost alaturi maestrului pana in ultima clipa de viata. Iurie Darie a murit in noiembrie 2012, dupa o lunga perioada de suferinta, el fiind grav bolnav. Cand acesta ar fi implinit 84 de ani, actrita l-a comemorat cu tort si sampanie.
Claudia Voicu