Anca Pandrea abia se mai tine pe picioare cand face asta! S-a baricadat in casa si nu se poate opri pana nu termina ce si-a propus

Publicat: 23/10/2014 | 18:27
Anca Pandrea abia se mai tine pe picioare cand face asta! S-a baricadat in casa si nu se poate opri pana nu termina ce si-a propus

In curand se vor implini doi ani de la trecerea in nefiinta a marelui actor Iurie Darie. Anca Pandrea pregateste de zor parastasul ce va avea loc pe 8 noiembrie, chiar in curtea casei in care cei doi au locuit impreuna atata amar de vreme.

In 2012, pe 9 noiembrie, Iurie Darie a incetat din viata, in urma unei lungi suferinte. Anca Pandrea, cea care i-a stat alaturi in ultimii 26 de ani, a suferit enorm la moartea acestuia si nici macar acum nu a reusit sa-si revina. Femeia sustine ca il simte pe Iura langa ea si ca acesta comunica cu ea, astfel ca lipsa lui fizica este mai usor de suportat. Astazi, Anca Pandrea s-a apucat de pregatirile pentru parastasul de doi ani, care va avea loc sambata, pe 8 noiembrie. 

Anca Pandrea si Iurie Darie

„Tocmai ce m-am apucat de facut lista de cumparaturi pentru parastas. Sunt cu o prietena, ma ajuta cu pregatirile. Voi face coliva si toate mancarurile preferate ale puiului meu Iura. Ca si anul trecut, pomana va avea loc in curtea casei noastre si toata mancarea va fi pregatita chiar de mine, cu dragoste, pentru Iura al meu”, a declarat Anca Pandrea, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

anca pandrea


I-a facut placa memoriala

La scurt timp dupa disparitia lui Iurie Darie din lumea celor vii, Anca Pandrea a dat comanda de placa memoriala, care a si fost montata pe fatada casei lor, din zona Stefan cel Mare.

anca pandrea

Indragita actrita a facut acest gest pentru a fi sigura ca iubitul sau barbat nu va fi uitat atat de usor iar oamenii si ca acestia isi vor aduce aminte de el vesnic, macar atunci cand ii vor citi numele pe placa memoriala.

 

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Interviu halucinant cu Anca Pandrea! “Uite, Iura, vorbesc cu reporterii de la CANCAN!” Ce face iubita lui Iurie Darie de Craciun?

Anca Pandrea, bantuita de spiritul lui Iurie Darie! „Iura mi-a dat caloriferele la maximum”

Comunica cu ajutorul unei lumanari

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

Anca Pandrea sustine ca are o relatie speciala cu Iurie Darie chiar si acum, dupa moartea indragitului actor. Aceasta marturiseste chiar ca inca vorbeste cu Iurie Darie, prin intermediul unei lumanari: „Cand nu gasesc ceva prin casa il rog pe el sa-mi aminteasca si ma duce direct unde am pus lucrul respectiv. Flacara de la candela sta dreapta sau danseaza, in functie daca e de acord sau nu cu mine, in functie de ce vrea sa-mi transmita. Daca e de acord flacara danseaza, daca nu e de acord flacara sta dreapta”, ne-a declarat Anca Pandrea, in urma cu cateva luni.

 

Georgiana Coman

Citește și...