Anca Pandrea, atac dur la adresa lui Alexandru Arşinel! De ce anume îl acuză actriţa: “E un personaj toxic“

Publicat: 01/02/2018 | 14:27

Anca Pandrea suferă foarte mult şi acum după soţul ei, Iurie Darie, şi a vorbit foarte dur la adresa lui Alexandru Arşinel. Actriţa este deranjată de comportamentul colegului de breaslă, mai ales de ce s-a întâmplat la parastasul celebrei actriţe Stela Popescu.

„E un personaj toxic. El nu a făcut dializă nici măcar o zi. I-a luat viaţa acelei fetiţe. Acum, când a fost parastasul Stelei Popescu am vazut că îi era frig, acolo la Cernica. A zis – La masă nu am fost, pentru eu ţin regim…- Nu se poate, te-a făcut actor şi asta e răspunsul. Nu poţi să te abţi şi să nu mănânci. Această colaborare care a fost. Nu se poate. A fost îngrozitor. Nu poţi să te duci şi îi onorezi memoria? (…) Nu am ajuns să jucăm împreună. Când era Iura în spital a fost acolo, nu a mers să îl vadă. La început a venit, dar după operaţie nici măcar nu a întrebat de acolo pe cineva cum este Iura. Am spus apoi într-un interviu. Să îi fie ruşine. E vorba de altă factură. M-a revoltat. Se spune la noi despre cei morţi numai de bine. În India, despre morţi numai adevărul. (…) Mi s-a părut foarte trist. Trist ca relaţie dintre actori. Eu n-am fost la Stela, nici la Cristina Stamate. După Puiul meu, după Iura, nu mai pot să merg la nimeni. (…) Am jucat cu Stela 800 de spectacole. Toată ţara asta cu vagonul de dormit. Iura a rămas şi va fi. Nu încape încă cineva. Nu am nicio legătură indiferent ce va fi., a spus pentru libertatea.ro, Anca Pandrea.

Mai mult, Anca a mărturisit de ce nu a reuşit niciodată să îi dăruiască urmaşi soţului ei. „Deci am făcut un chiuretaj, cum nu se făcea şi nu era voie, şi după aceea nu am mai putut să rămân însărcinată. Şi Iura a dorit mult, am făcut tratament şi nu a vrut să vină. Şi atunci, toată dragostea mea şi a copilului este Iura. Pe 14 martie ar fi făcut 86 de ani, dar eu zic că face în continuare, pentru că eu vorbesc cu el nonstop. El este viaţa mea, este puiul meu, este dragostea mea. 

Cine spune că niciodată nu s-a certat cu cineva, nu e adevărat. Ne certam, dar erau certuri mărunte. L-am mai visat, dar destul de puţin, mai mult vorbesc cu el. L-am visat pe Iura, care era în slip, care îmi dădea telefonul care tot suna. Ei ne transmit mesaje, dar noi nu ştim să descifrăm. (…) Nu dau jos niciodată poza cu el din piept, o am la toate hainele. Eu am reuşit să-i fac bustul lui Iura şi m-am descurcat singură”, a mai mărturisit Anca Pandrea conform aceleiaşi surse.