Anca Pandrea da petrecere la cimitir cu tort si sampanie

Publicat: 13/02/2015 | 12:17
Anca Pandrea da petrecere la cimitir cu tort si sampanie

Peste doar cateva zile, actrita Anca Pandrea isi serbeaza ziua de nastere. Anul acesta a decis sa petreaca alaturi de Iurie Darie, la mormantul acestuia. Nu va lipsi tortul de ciocolata dar nici cupele de sampanie.

Au trecut mai bine de doi ani de cand marele actor Iurie Darie a trecut in nefiinta, in urma unor complicatii medicale. Anca Pandrea, cea care i-a fost alaturi in ultimii 26 de ani, nu a trecut nici acum peste acest eveniment nefericit si se topeste pe picioare de dorul iubitului ei. Tocmai de aceea, de ziua sa de nastere, actrita este hotarata sa petreaca in compania lui Iurie Darie, chiar la mormantul acestuia: 

Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie
Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie

„Peste doar cateva zile este ziua mea de nastere. Nu fac petrecere ca nu-mi arde mie de chestii din astea. O sa merg la Iura al meu. O sa cumpar un tort mic, cum ii placea lui Iura, asa cat pentru noi doi. O sa iau si o sticla de sampanie sa ciocnim amandoi, asa cum faceam pe vremuri. Apoi o sa merg repede acasa, ca sufletul lui acolo e, acolo vorbim noi de toate si ne alintam. Of, imi este asa de dor de el. Iurisca al meu”, a declarat Anca Pandrea pentru CANCAN.ro.

La inceputul saptamanii a cazut din picioare

Pandrea

Zilele trecute, Anca Pandrea a avut parte de mari emotii. Actrita a primit acasa o scrisoare de la Fisc prin care era anuntata ca are de platit o suma exorbitanta, drept impozit. Cand a vazut, Ancai Pandrea i s-a facut rau si abia si-a revenit: „M-am trezit cu un plic de la Fisc in care mi se spune ca am de platit un impozit imens, milioane si milioane, pentru niste venituri pe care eu nu le-am avut de fapt. Acolo este trecut cum ca din 2012 pana acum eu as fi incasat nu stiu ce mari sume de bani de la Credidam, dar nu este nimic adevarat. Am fost la ei o singura data, in urma cu noua ani, cu Iura al meu, si ne-am facut legitimatii din alea de membru. Dar noi n-am luat niciodata bani de la ei. Si uite totusi ca ma trezesc ca am de platit impozit la niste venituri pe care nu le-am avut. Mi s-a facut rau cand am deschis plicul si efectiv mi s-au inmuiat picioarele de nervi”, ne-a spus actrita.

Anca Pandrea si Iurie Darie

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Halucinatiile durerii! Anca Pandrea, la un prag de delir mistic: “Flacara de la candela danseaza atunci cand Iura…”

Anca Pandrea a luat foc la intrebarea „Plecati undeva de Sarbatori?”! Replica ei e halucinanta si are legatura cu Iurie Darie!
 


Cu chiu cu vai a rezolvat problema

Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie
Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie

Dupa nenumarate drumuri intre institutiile competente, Anca Pandrea a reusit in cele din urma sa inteleaga cum stau lucrurile de fapt si a rezolvat problema: „Am dat peste niste domnisoare dragute care m-au ajutat cu actele. Se pare ca mi-au fost trimisti niste bani de la CREDIDAM, bani ce ar trebui sa fie in contul meu bancar. N-am verificat acel cont de cativa ani, asa ca n-am de unde sa stiu ce-i in el. Voi merge cat de curand la banca sa vad ce si cum”, ne-a mai spus actrita.
 

Georgiana Coman