Anca Pandrea, dezvaluire SOCANTA despre sotul ei! „Bateam la el ca la fasole…”

Publicat: 03/04/2015 | 11:50
Anca Pandrea, dezvaluire SOCANTA despre sotul ei! „Bateam la el ca la fasole…”

Anca Pandrea a facut dezvaluiri cutremuratoare despre raposatul ei sot, Iurie Darie. Actrita a explicat si motivul pentru care nu a putut avea copii.

Anca Pandrea a declarat ca sotul ei isi dorea foarte mult un copil si ca in ciuda eforturilor de a avea copii, nu a reusit. „Iura îşi dorea foarte mult un copil. Am făcut tratamente peste tratamente. Eu am vrut chiar să înfiem un copil, dar Iura nu a fost de acord”, declară Anca Pandrea.

anca pandrea

Relaţia dintre cei doi actori a fost atât de puternică, iar actrita nu ar fi acceptat ca sotul ei sa se uite la alta femeie. „Dacă Iura s-ar fi uitat cât a fost cu mine la altă femeie sau m-ar fi înşelat, băteam la el ca la fasole”, spune ea.

Citeste si

Anca Pandrea a luat foc la intrebarea „Plecati undeva de Sarbatori?”! Replica ei e halucinanta si are legatura cu Iurie Darie!

Anca Pandrea da petrecere la cimitir cu tort si sampanie

A avut probleme de sanatate

Anca Pandrea se confrunta cu grave probleme de sanatate, dupa ce a ajuns pe mana medicilor de la Spitalul de Urgenta. Actrita a ajuns sa respire cu ajutorul unei masti de oxigen.Anca Pandrea a fost internata timp de o săptămână la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii au incercat sa ii puna diagnosticul corect şi să-i găsească tratamentul potrivit.

L.L

Citește și...