Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Publicat: 18/03/2014 | 12:29

Actrita nu si-a revenit inca dupa moartea lui Iurie Darie, iar, pe deasupra, ghinioanele nu par sa se mai termine. Anca Pandrea are din ce in ce mai multe probleme financiare, motiv pentru care isi doreste un singur lucru: sa revina pe scena.

A trecut un an si jumatate de la moartea lui Iurie Darie, insa Anca Pandrea nu poate accepta nici acum faptul ca barbatul pe care l-a iubit nebuneste timp de 26 de ani nu mai este alaturi de ea. Sustine cu tarie ca spiritul marelui actor este prezent in casa in care au locuit si ca vorbeste in fiecare seara cu el. Saptamana trecuta, Iurie Darie ar fi implinit 85 de ani.

Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani

Ziua a fost una tragica pentru Anca Pandrea, care nu s-a oprit o clipa din plans. A tinut strans la piept hanele si pozele marelui actor, simtindu-i prezenta si parfumul in fiecare coltisor al casei. Pe langa dorul care ii mistuie sufletul, actrita mai are multe alte probleme.

Actrita s-a schimbat mult dupa moartea barbatului care i-a fost suflet pereche
Actrita s-a schimbat mult dupa moartea barbatului care i-a fost suflet pereche

Dincolo de faptul ca se simte slabita din punct de vedere fizic, Pandrea mai are si necazuri financiare, pe care nu stie cum sa le rezolve. Nu cere ajutorul nimanui si nici nu primeste pomana. Tot ceea ce isi doreste este sa fie din nou in locul pe care l-a iubit aproape la fel de mult precum si-a iubit partenerul de viata: 

 

Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani

Cea mai mare dorinta a mea este sa revin pe scena. Sa arat ca talentul nu are varsta si ca inca pot smulge o grimasa de bucurie si aplauze din partea publicului. Scena a fost viata mea, acolo m-am simtit mai bine ca acasa. Sper sa revin. Pentru mine si pentru Iura, el stie ca doar asta m-ar mai putea face fericita”, a declarat Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro

CITESTE SI:

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, implineste 68 de ani: “Primul cu care voi inchina un pahar va fi Iura”

In sfarsit, o veste buna pentru Anca Pandrea! Vezi ce poate face actrita, dupa ce povestea ei a ajuns pana in Suedia!

 Vrea sa ia legatura cu spiritul lui Iurie Darie!

Anca Pandrea si Iurie Darie

Dupa ce a plans la televizor dupa sotul sau, multi oameni cu suflet au sarit sa o ajute pe Anca Pandrea. O femeie din Suedia, trecuta printr-o situatie asemanatoare, i-a propus actritei sa o duca la un medium pentru a lua legatura cu Iurie Darie: „Am fost impresionata ca povestea mea si a lui Iura a ajuns pana in Suedia, unde oameni cu suflet m-au vazut la TV si vor sa ma ajute. Zilele trecute m-a sunat o doamna care, la fel ca mine, si-a pierdut partenerul de viata. Ea mi-a povestit ca a reusit sa intre in legatura cu spiritul sotului cu ajutorul unui medium. M-a invitat si pe mine la ea, in Suedia, pentru a ma intalni cu mediumul si mi-a spus ca pot sta doua saptamani pe banii ei.”, a spus actrita.

Claudia Balan

Citește și...