Anca Pandrea face destainuiri paranormale: “M-a trezit Iura la ora 4:30 şi mi-a spus că…”

Publicat: 24/02/2015 | 20:40
Anca Pandrea face destainuiri paranormale: “M-a trezit Iura la ora 4:30 şi mi-a spus că…”

"Impreuna pana cand moartea va va desparti" sunt vorbele preotului care s-au potrivit perfect cuplului Pandrea - Darie. Actorul a trecut in lumea celor drepti in toamna anului 2012, dar spiritual sunt si acum impreuna si chiar vorbesc in fiecare zi.

Au trecut mai bine de doi ani de cand maestrul Iurie Darie a trecut in nefiinta, insa Anca Pandrea nu si-a revenit nici acum. Cea care i-a fost alaturi in ultimii 26 de ani si care l-a iubit si l-a venerat ca pe un zeu se topeste pe picioare de dorul lui. Cu o durere in suflet nemarginita, cel care-i mai alina suferinta este chiar spiritul lui Iurie Darie, cu care actrita vobeste necontenit, in fiecare zi. Chiar in dimineata de Dragobete, Anca Pandrea a fost trezita din somn cu o declaratie de amor. 

Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie
Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie

„Vorbesc in fiecare zi cu Iura al meu. Chiar in dimineata asta m-a trezit pe la patru si ceva si am stat la vorba cam o ora jumatate, asa, de Dragobete. Dragostea noastra este foarte mare si trece peste orice bariera, ne iubim in continuare la fel de mult. Aveam de gand ca azi sa merg la el la cimitir, dar Iura mi-a spus sa ramana acasa, ca noi aici ne-am iubit. Dragoste ca a noastra mai rar gasesti, noi chiar ne-am iubit cu adevarat, am fost si suntem suflete pereche si asa vom ramane vesnic”, a declarat Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro, cu glasul tremurand de emotie.

Nu a facut nimic special de Dragobete

Pandrea

Chiar daca, pe vremea in care Iurie darie traia si era inca in putere, cei doi indragostiti nu ratau ocazia de a-si sarbatori iubirea, uite ca acum lucrurile s-au schimbat. Initial, Anca Pandrea si-a dorit sa faca un tort special pentru ei doi, asa cum obisnuia in fiecare an de Dragobete, insa de data asta a ales sa nu marcheze evenimentul. 

Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani

„Fac curatenie azi, nimic special. Asa am stabilit cu Iura ca ar fi mai bine. Cand el era si fizic cu mine era alta treaba, sarbatoream mereu si ne faceam cadouri. La loc de cinste stau doua pernute decorative, pe care ni le-am daruit intr-un an de Dragobete. Scrie „Te iubesc” pe ele si ni le-am facut reciproc cadou”, ne-a mai spus actrita.

 

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Declaratii halucinante ale Ancai Pandrea inainte de parastasul lui Iurie Darie: „Nu facem la restaurant, noi ne-am iubit acasa”

Anca Pandrea da petrecere la cimitir cu tort si sampanie
 


Si-a serbat ziua de nastere la cimitir

Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie
Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie

Pe 16 februarie, Anca Pandrea si-a sarbatorit ziua de nastere, chiar in cimitir, la mormantul iubitului ei Iurie Darie. Actrita si-a dorit nespus ca in acea zi speciala sa mearga cu flori la „Iurisca” al ei, ba chiar a cumparat si un tort pe care l-a asezonat cu o sticla de sampanie. 

anca pandrea

„A fost foarte frumos. Chiar m-am simtit bine de ziua mea de nastere pentru ca Iura a fost langa mine. Am fost la cimitir cu tort si sampanie apoi m-am intors repede acasa, acolo ma astepta el”.


Georgiana Coman