Anca Pandrea, gest extrem! Unde a pus o fotografie cu Iurie Darie: „Am auzit că unii au spus că aş fi nebună, dar nu-mi pasă”

Publicat: 05/09/2013 | 08:57
Anca Pandrea, gest extrem! Unde a pus o fotografie cu Iurie Darie: „Am auzit că unii au spus că aş fi nebună, dar nu-mi pasă”

De când a murit Iurie Darie, Anca Pandrea face orice pentru a fi "alături" de fostul ei iubit. Actriţa a mărturisit că are foarte multe fotografii cu Iurie şi nu îi pasă de ce spune lumea despre ea.

Anca Pandrea spune că nu ia în seamă ce spune lumea despre ea şi a pus fotografii cu Iurie Darie prin toată casa. „Am auzit că unii au spus că aş fi nebună, dar nu-mi pasă…. Mi-e foarte dor de Iurişca al meu şi vreau să fie peste tot cu mine, să pot vorbi tot timpul cu el. Am pus fotografii de-ale lui în toată casa. Înainte de a ieşi din casă, dacă îi place cum m-am îmbrăcat, iar când mai scap o înjurătură, îi cer scuze lui Iura, pentru că mă certa când vorbeam urât”, a mărturisit actriţa, pentru Ring.

Mai mult, actriţa spune că a pus o imagine cu chipul lui Iurie în toaletă şi a avut grijă ca imaginea să nu se deterioreze. „Am pus poza lui Iura la oglinda de la baie, să mă vadă. Am plastifiat fotografia, pentru că în baie este umezeală, se face abur şi nu vreau ca tabloul să se deterioreze”, a mai spus Anca Pandrea.

banner

Ionut Chiperi