Anca Pandrea se simte din ce in ce mai rau. Actrita este bolnava si abia poate sa..

Publicat: 09/02/2016 | 21:23
Anca Pandrea se simte din ce in ce mai rau. Actrita este bolnava si abia poate sa..

Anca Pandrea (69 de ani) nu se afla intr-o stare foarte buna, iar pe langa suferinta pe care o are dupa moartea lui Iurie Darie, actrita se mai confrunta si cu probleme de sanatate.

Anca Pandrea a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Iurie Darie timp de 26 de ani. Dupa moartea actorului, totul s-a naruit pentru cea care i-a fost partenera de viata, iar de atunci au inceput sa apara si problemele de sanatate. De atunci, vedeta a facut complicatii la plamani si insuficienta cardiaca, iar in vara lui 2015 a fost internata in spital timp de trei saptamani.  Nici acum starea de sanatate a actritei nu s-a imbunatatit si abia respira din cauya complicatiilor pe care le are. „Si cand duce gunoiul oboseste, nu mai are aceeasi rezistenta. Nu se simte bine deloc. Problema este ca si fumeza, are acest viciu care ii face rau. „, a declarat o prietena de-a Ancai Pandrea, pentru CANCAN.ro.

Actrita nu se afla intr-o stare de sanatate formidabila
Actrita nu se afla intr-o stare de sanatate formidabila

Citeste si:

Anca Pandrea, de URGENTA la spital! “Nu ma pot tine pe picioare”. Afla ce se intampla cu vaduva lui Iurie Darie

BREAKING NEWS! Anca Pandrea in stare CRITICA! Ce s-a intamplat cu actrita dupa medicii au externat-o din spital!

Viaţa ei atârnă de o sumă infimă de bani, însă nici pe aia nu şi-o permite! Ce se întâmplă cu Anca Pandrea

Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani

Iurie Darie, dragostea vietii ei

Actorul s-a nascut pe 14 martie 1929 in Vadul Rascov din judetul Soroca si a decedat in noaptea de vineri spre sambata (9 spre 10 noiembrie 2012), dupa mai multe luni de lupta cu problemele respiratorii şi cardiace. IURIE DARIE avea 83 de ani. Dotat cu talent la desen, dar avand si reale insusiri pentru scena, Iurie Darie a dat examen atat la Institutul de Arte Plastice, cat si la cel de Arta Teatrala si Cinematografica, reusind la ambele, dar alegandu-l pe cel din urma, pe care l-a absolvit in 1952. A invatat ce inseamna actoria de la mari actori si profesori: Mihai Popescu sau Marietta Sadova.

Cancan

Larisa Ciută

Citește și...