Anchetă à la Vişinescu a unui polițist din Iași. Cum a umilit și bătut un copil cu handicap

Publicat: 20/11/2018 | 12:11

Un polițist din Iași a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, după ce a umilit și agresat un copil cu handicap, pe care l-a prins la furat într-un magazin. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Felix Cilibiu ar fi comis fapta pe 23 iulie 2013, când minorul Abel C. ar fi luat un pachet de ţigări de pe tejgheaua unui magazin din comuna ieşeană Ţibăneşti. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Abel suferă de un handicap psihic şi se afla în magazin alături de alţi doi copii. (VEZI ȘI: POLIȚISTUL UCIGAȘ ÎȘI „VÂNDUSE SUFLETUL” CĂMĂTARILOR)

Cilibiu ar fi luat decizia de a-i pedepsi pe minori punând în gura acestora mai multe ţigarete, pe care le-ar fi aprins. Nu s-a mulțumit însă doar cu atât. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

„L-a călcat cu bocancii pe picior, a aprins o ţigară şi i-a obligat pe copii să tragă câte un fum”

„Inculpatul Cilibiu Felix l-a aşezat în genunchi pe copilul C. Abel, l-a lovit cu palma peste faţă şi în zona coastelor, l-a călcat cu bocancii pe picior, a aprins o ţigară şi i-a obligat pe copii să tragă câte un fum, după care l-a obligat pe minor să mestece restul ţigării rămase. L-a scuipat pe vărul victimei şi a înjurat de câteva ori”, au stabilit procurorii ieşeni. (NU RATA, AICI: CE POVESTEȘTEE BĂIATUL LOVIT DE UN POLIȚIST ÎN PARCUL IOR)

Copilul a primit bomboane ca să nu povestească prin ce a trecut

Agentul ar fi vrut să îl bată pe copil şi cu bastonul, însă a fost oprit de de vânzătoarea de la magazin, care îi era şi iubită. Abel a fost în cele din urmă eliberat şi a primit bomboane pentru a nu spune nimănui că a fost umilit. (CITEȘTE ȘI: GESTUL URIAȘ FĂCUT DE UN POLIȚIST DIN SLATINA, ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ!)

Pentru că a fost condamnat definitiv, Felix Cilibiu și-a pierdut locul de muncă din Poliție.

Citește și...