Anchetele DNA l-au ingenunchiat pe Dorin Cocos “E in prag de faliment! Si-a anuntat angajatii ca nu mai are bani de salarii!”

Publicat: 12/08/2015 | 12:40

In ultima perioada, Dorin Cocos a fost urmarit de ghinioane. Dupa ce mult mai tanra lui sotie l-a parasit pentru un barbat mai tanar, afacerile acestuia sunt aproape de faliment.

Mai exact, restaurantul pe care fostul sot al Elenei Udrea il detine in Dubai este la un pas de faliment. In urma cu aproape cinci ani, Dorin Cocos si-a deschis un restaurant cu specific romanesc intr-o zona de lux din Dubai.

 

Dorin Cocos

 

Are de toate…mai putin clienti

 

Potrivit revistei Ciao, restaurantul este foarte bine pozitionat, iar serviciile sunt multumitoare. Insa, cu toate astea, turistii nu sunt foarte tentati de meniul localului. In plus, se pare ca mancarea romaneasca nu prea a fost pe placul localnicilor, astfel ca foarte putini clienti au trecut pragul restaurantului.

 

Dorin Cocos

 

Se pare ca, initial, si-a dorit sa vanda afacerea, dar nimeni nu a fost interesat de acest lucru. In aceste conditii, fostul sot al Elenei Udrea este pe cale sa lase zeci de angajati fara loc de munca, cei mai multi dintre ei fiind romani.

 

CITESTE SI: 

Parasit de sotie pentru un barbat mai tanar, Dorin Cocos vrea sa se razbune! Vezi ce pune la cale omul de afaceri!

Motivul pentru care Dorin Cocos nu vrea sa divorteze de Diana! Sotia afaceristului a “fugit” din tara si deja ar fi gravida!

 

Dorin Cocos

 

Sotia l-a parasit pentru un barbat mai tanar

 

In ultima perioada, Dorin Cocos este urmarit de ghinion. In timp ce afaceristul se afla dupa gratii, Diana Roibu, sotia lui, si-a refacut viata alaturi de un alt barbat, in alta tara. Dupa ce a fost eliberat sub control judiciar, omul de afaceri refuza sa ii acorde divortul tinerei in varsta de 25 de ani.

L.L

Citește și...