Anda Adam risca sa ramana fara prieteni! Intra sa vezi motivul pentru care cantareata este tot mai trista in fiecare zi!

Publicat: 13/07/2013 | 00:21
Anda Adam risca sa ramana fara prieteni! Intra sa vezi motivul pentru care cantareata este tot mai trista in fiecare zi!

Anda Adam n-a prea avut timp pentru lacrimi dupa despartirea de Victor Slav. A fost tot timpul ocupata cu iesirile alaturi de diferiti...amici. Numai ca toate acestea par sa se cam intoarca impotriva ei...dovada ca adevaratii "amici" o cam ingora!

Anda Adam a fost surprinsa ziele trecute in compania unui tanar din provincie.
Anda Adam a fost surprinsa ziele trecute in compania unui tanar din provincie.

Anda Adam s-a saturat sa tina primele pagini ale ziarelor, pe motiv ca se cupleaza, in permaneta, cu cate un alt barbat. Iar daca la inceput a luat totul ca pe o gluma…acum, lucrurile par sa fie luat o cu totul alta intorsatura. S-a ingrosat gluma, cum s-ar spune si Anda se arata chiar afectata.

„Am ajuns in situatia in care multi prieteni care m-au evitat in anumite conjuncturi pentru ca imi reproseaza ca daca ies cu mine, sigur a doua zi sunt pe prima pagina a ziarelor. Chiar m-am intristat de foarte multe ori din cauza asta”,  a declarat cantareata vizibil deranjata.

Chiar daca dupa despartirea de Victor Slav, Anda ar fi atentat la mai multi juni, ea o tine una si buna ca nu a avut nicio relatie cu niciunul dintre ei, chiar daca de multe ori ipostazele in care a fost surprinsa demonstreaza contrariul. “Nu inseamna ca daca este cineva de sex masculin in preajma mea, inseamna ca si are o relatie intima cu mine. Este o mare, mare diferenta….am prieteni mai multi baieti, decat prietene fete si mare parte dintre ei erau prieteni comuni si de-ai mei si de-ai lui Victor, pe care Victor ii cunoaste.”

Anda nu se mai desparte deloc de tricoul desirat...sa-i poarte oare noroc?!
Anda nu se mai desparte deloc de tricoul desirat…sa-i poarte oare noroc?!

„Nu alerg dupa nimeni. Sunt foarte fericita in momentul de fata si foarte implinita din toate punctele de vedere”, a mai adaugat cantareata.

Anda ne-a asigurat totusi ca imediat cum va fi lovita de sageata lui Cupidon…nu se va sfii sa ne prezinte alesul: „In momentul in care o sa cunosc pe cineva cu care o sa fiu pe bune o sa va anunt pentru ca nu am niciun motiv sa ma feresc. Probabil ca o sa ies cu el pe strada, linistita, de mana si o sa va spun >”

A.F.
 

Citește și...