Andra si Maruta au ajuns in Spania! „In sfarsit sunt in vacanta! Un loc de vis!”

Publicat: 14/08/2011 | 00:00
Andra si Maruta au ajuns in Spania! „In sfarsit sunt in vacanta! Un loc de vis!”
Cuplul Andra si Catalin Maruta profita de faptul ca emisiunea simpaticului prezentator "Happy Hour", este in vacanta asa ca au plecat intr-un sejur romantic in Spania, la Marbella.

„In sfarsit sunt in vacanta. Am ajuns la Marbella, in Spania, unde am fost si anul trecut, un loc de vis! Promit sa intru pe Facebook. O sa va tin la curent despre cum e vremea si atmosfera in Spania”, a scris Andra pe contul ei de pe reteaua de socializare.

Cei doi au hotarat ca de aceasta data sa nu il ia in vacanta si pe David, deoarece este foarte mic. Andra, de al carei stil vestimentar impecabil se ocupa Dana Budeanu, arata foarte bine si mai are foarte putine kilograme de dat jos, din cele puse in timpul sarcinii, asa ca asteapta cu nerabdare sa isi etaleze trupul intr-un costum de baie.

Buna sa prietena Dana Budeanu se ocupa de fiecare data ca look-ul Andrei sa fie perfect, iar renumita stilista i-a creat toate vestimentatiile cu care Andra a aparut in videoclipul piesei „Telephone”, dar si cele din fiecare seara de concurs la „Romanii au talent”.

Citește și...