Andreea Balan a cedat nervos după o emisiune. “Mi-a pierit tot cheful!” Ce a deranjat-o pe artistă

Publicat: 28/06/2017 | 16:36

Andreea Bălan a criticat dur echipa unor emisiuni TV la care artista participă în mod constant. Cântăreaţa a fost foarte deranjată de faptul că în timp ce interpreta o piesă, camerele de luat vederi s-au mutat pe trupurile unor dansatoare, în loc să o filmeze pe ea.

„A devenit un obicei ca la trei, patru luni să plec undeva deoarece mă epuizez fizic şi psihic şi am nevoie de o pauză ca să mă detaşez total, să relativizez şi să revin cu forţe noi ca să o iau de la capăt. Azi, în mod subit şi brusc mi-a pierit energia şi cheful acumulate în vacanţă pentru că m-a lovit mediocritatea românească.

Cam 50 % din filmările în care eu apar la tv, fie că performez, jurizez sau concurez, nu îmi plac din diferite motive. În cele mai multe cazuri, nu îmi place montajul la filmările în direct. Eu am un motto <>.

Cred că a devenit un trade mark al meu, acea priză spectaculoasă în care Petrişor mă învârte pe gâtul sau fără mâini. E… ca eu să stau planşă acolo, întinsă dreapta, trebuie ca el să se învârtă cu o anumită viteză ca forţa de centrifugare să mă ajute să stau pe gâtul sau fără ca el să mă ţină.

Acea viteză este atât de mare încât simt cum mi se întunecă privirea timp de 3 secunde şi simt în creier furnicături. Adică, este foarte greu ceea ce fac, uneori dureros, deşi pare foarte uşor.

Şi atunci când cobor din priză, mă ţin 3 secunde de Petrişor (asta nu se vede), pentru că am nevoie ca să îmi revin din acele furnicături şi aştept să îmi revină vederea claraă. Uneori durează 2 secunde, alte ori 5,6.

Cum ar trebui să mă simt eu, când Petrişor mă învârte, mi se întunecă privirea, simt înţepături în cap şi această mişcare, priză, acrobaţie, nu se vede pe tv, deoarece cel de la montaj taie pe nişte domnişoare în costume de baie şi pe tv timp de 20 de secunde fix cât mă chinui eu acolo, oarbă şi cu înţepături, pe tv apar chiloţi şi sutiene făcând NIMIC.

Păi mă frustrez… mă frustrez şi nu pentru că eu vreau moţ să mă văd mereu la tv, ci pentru că m-am agitat degeaba. Nu mai bine nu o făceam şi nu mă mai durea nimic, capul, ochii… Dacă stăteam potolită, dansam mediocru, nu m-ar mai fi deranjat decorul arătat la tv”, a povestit Andreea Bălan pe site-ul personal.

Citește și...