Andreea Bălan a învinovăţit-o pe mama ei pentru necazurile din adolescenţă: „E greu să blamezi un părinte”

Publicat: 21/09/2017 | 11:39

Andreea Bălan a vorbit deschis despre relaţia cu familia ei. Vedeta a recunoscut că relaţia cu mama ei nu a fost întotdeauna la fel de bună cum este în prezent. 

Artista susţine că foarte mult timp a învinovăţit-o pe cea care i-a dat naştere pentru necazurile din copilărie şi adolescenţă, dar şi pentru unele eşecuri de mai târziu.

Mi-am dat seama, în urma cărţilor citite şi a terapiei, că relaţia cea mai importantă în viaţă este cea cu mama. Indiferent că eşti băiat sau fată, mama este cea care te poartă şi este cea cu care ai cea mai strânsă relaţie. Nici nu contează cine este cu adevărat vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă. Dacă mie tatăl îmi face ceva, mama este responsabilă pentru că nu mi-a luat apărarea şi nu m-a luat de acolo”,  a mărturisit Andreea Bălan, la „Dincolo de Aparenţe”.

Artista spune însă că a greşit blamându-şi mama, mai ales că vremurile şi, implicit concepţiile, erau altele cu ani în urmă.

În momentul în care am realizat asta a fost foarte dureros. E greu să blamezi un părinte ani de zile şi apoi să realizezi că de fapt vina e în altă parte. Eu am înţeles până la urmă că aşa era generaţia părinţilor noştri, aşa au învăţat ei de la părinţii lor. Că nu puteai să te desparţi şi apoi să te întorci la ţară divorţată. I-am explicat mamei mele că am suferit mult din cauza pasivităţii şi ei şi a agresivităţii tatălui meu. Pe mama am iertat-o şi acum avem o relaţie foarte bună”, a dezvăluit Andreea Bălan. 

 

Angie Voicu