Andreea Bălan, năpădită de celulită! Din faţă are 31 de ani, din spate… 62!

Publicat: 29/09/2015 | 00:40
Andreea Bălan, năpădită de celulită! Din faţă are 31 de ani, din spate… 62!

In ultima perioada Andreea Balan a trecut printr-o serie de transformari cum ar fi viata personala, dar si propriul look. In cel mai nou numar al revistei SPY, artista apare plina de celulita pe picioare.

Vedeta a reusit sa isi surprinda fanii cu ultima schimbare, dupa ce a decis sa isi vopseasca parul albastru. In cel mai nou numar al revistei Spy, doctorul Michael Schmidt-Kulbe analizeaza insa schimbarile facute si taie in carne vie unde vede ca anumite aspecte nu sunt in regula. Specialistul marturiseste ca artista are pe picioare celulita de gradul trei spre patru.

 

Andreea Balan

Revista SPY este prima care vorbeste despre faptul ca Andreea Balan are celulita pe picioare. Pana acum vedeta nu a avut aceasta problema, deoarece facea foarte mult sport.

Artistei i se vede celulita
Artistei i se vede celulita

Dupa despartirea fulgeratoare de Keo, Andreea a avut o relatie cu americanul Michael, iar, de curand, ea s-a cuplat cu actorul George Burcea in varsta de 27 de ani. De cand este cu acesta se pare ca celulita a prins curaj.

Pantalonii scurti o dau de gol de vedeta
Pantalonii scurti o dau de gol de vedeta

Medicul Michael Schmidt – Kulbe a vorbit pentru revista SPY despre silicoanele pe care si le-a pus artista, dar si despre celulita de pe picioare: „Vedeta are implaturi cu silicoane mult prea mari pentru trupul ei mic si fragil. I s-ar fi potrivit implanturile cu un numar mai mic, ca sa fie bine proportionate cu restul corpului pentru un look natural.

Numarul revistei in care apare Andreea Balan
Numarul revistei in care apare Andreea Balan

CITESTE SI:

Oana Zavoranu a fost taxata la sange de stilistul revistei Spy! A primit nota trei pentru tinuta!

Asta e fotografia care a incins internetul! Andreea Balan, pozata aproape goala

Sortul pe care-l poarta ii scoate in evidenta celulita de pe picioare, care nu e deloc recenta, as pune ca are gradul 3 spre 4! Artista ar fi frumos sa isi acopere picioarele, nu sa poarte pantaloni scurti si sa isi oripileze fanii cu pielea urata. Aceasta vedeta este ori zgarcita, ori ignoranta! Exista in ziua de azi atatea tratamente eficiente anticelulita, insa nici o femeie nu ar trebui sa mai sufere din cauza asta. Statutul ei de vedeta nu ar trebui sa ii permita o asemenea imagine urata”.

Oana Pascaru