ANDREEA BĂLAN, prima fotografie după ce s-a căsătorit cu GEORGE BURCEA!

Publicat: 24/03/2017 | 08:45

Andreea Bălan şi George Burcea şi-au unit destinele pe o plajă californiană. Mai hotărâtă ca niciodată, înconjurată de frumuseţea peisajului şi încurajată de sentimentele pe care le nutreşte pentru George Burcea, în faţa preotului american, Andreea Bălan a spus ”DA” fără să stea pe gânduri.

Cântăreaţa a postat în urmă cu puţin timp o fotografie pe pagina sa de Facebook de la eveniment, însă fanii i-au cerut să le arate fotografii şi cu ei.

Andreea Bălan şi George Burcea au devenit soţ şi soţie.
Andreea Bălan şi George Burcea au devenit soţ şi soţie.

,,Heyyy, nu fi rea, o fotografie cu voi de la fericitul eveniment! Te imbratisez cu mare drag, (precizez ca ne-am cunoscut cu ani in urma) te felicit pt viata ta de artist dar si pt puterea si taria de care ai dat dovada in viata personala, esti un exemplu de urmat in ambele planuri, sa imbatraniti frumos / Felicitari.casa de piatra si sa fiti fericiti tot restul vietii impreuna.va pupam / Felicitari, sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti’’, sunt doar câteva dintre comentarii.

Andreea Bălan şi George Burcea au plecat, duminca trecută, în Statele Unite ale Americii, cei doi fiind decişi să viziteze, împreună, cele mai frumoase locuri ale Californiei. Iar primul obiectiv a fost Sunset Beach, plaja la care George a visat încă din copilărie, apoi cei doi vizitând şi studiourile marilor producţii de film de la Hollywood.