Andreea Bălan recunoaște că a fost bătută de George Burcea?! Mesajul incredibil din noua piesă: „Poți să dai…”

Publicat: 04/08/2020 | 09:15
Andreea Bălan recunoaște că a fost bătută de George Burcea?! Mesajul incredibil din noua piesă: „Poți să dai…”

Andreea Bălan a transmis un mesaj care pare cu subînțeles. Fanii au crezut imediat că artista a recunoscut, subtil, că a fost bătută de George Burcea.

Un mesaj postat recent de solistă i-a pus pe gânduri pe internauți. „Poți să dai, poți să dai oricât de tare, tot ce vine de la tine nu mai doare”, a scris Andreea, care a anunțat lansarea unei piese. Deși acestea sunt versurile melodiei, fanii consideră că mesajul este unul cu subînțeles și că blondina a mărturisit, practic, că a fost agresată de fostul său soț.

După separarea de George, Bălan a vorbit despre relația lor și despre viața de familie pe care o duceau. 

„Fiecare dormea cu una dintre fetițe”

„Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a povestit artista. 

Andreea a vorbit deschis și despre ce le-a spus fiicelor sale despre lipsa lui Burcea din casă: „În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”.