Andreea Banica a plans o saptamana de ciuda! Nu credea ca asa ceva i se poate intampla! Vezi aici ce a patit!

Publicat: 05/02/2013 | 23:00

In ciuda faptului ca are in garaj bolizi cu multi cai putere, Andreea Banica adora masinile minuscule, atat de practice in oras. Recent, blonda a vrut sa si-o cumpere pe cea mai nonconformista dintre ele si s-a lovit de un mare refuz!

andreea banica

Cantareata a calatorit pana in Germania ca sa-si achizitioneze un Renault Twizy, o masinuta excentrica, pe baterie, mai degraba un scuter pe patru roti cu acoperis si fara geamuri. Ajunsa la reprezentanta, aceasta s-a lovit de refuzul comerciantului de a vinde o astfel de masina in Europa de Est, indiferent cine era persoana din fata lui.

andreea banica

Se pare ca Andreea a incercat tot ce i-a stat in putere ca sa-l convinga si s-a gandit chiar sa achizitioneze autoturismul pe numele unui cetatean neamt, dar pana la urma, s-a vazut nevoita sa se dea batuta. Esecul din Germania i-a cauzat insomnii artistei, care a plans o saptamana de ciuda ca nu a reusit sa-si cumpere masinuta mult visata.

andreea banica

„Deocamdata se comercializeaza numai in Germania si Austria. Este o masina fabuloasa si mi-o doresc enorm. Este exact ce trebuie in oras! In plus, este electrica si as fi dat poateun exemplu „eco”. Din pacate, nu o pot avea”, ne-a povesit dezamagita Andreea.

Pretul autoturismului nu este unul de neglijat, ci sare peste 20.000E.

Sabina Ivanica

Citește și...