Acasă » Vedete » Andreea Raicu » Andreea Berecleanu & doctorul Constantin Stan, primele imagini de la căsătoria secretă!

Andreea Berecleanu & doctorul Constantin Stan, primele imagini de la căsătoria secretă!

De: Cancan 18/09/2016 | 11:05

După mariajul eşuat cu Andrei Zaharescu (55 de ani), vedeta Antenei 1 Andreea Berecleanu (41 de ani) a spus din nou ”Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă, în urmă cu puţine momente. Siteul nr. 1 din România, CANCAN.ro, publică în super-exclusivitate primele imagini de la cununia secretă a prezentatoarei TV cu doctorul Constantin Stan! Fostă colegă la Antenă cu Andreea, Gabriela Vrânceanu Firea a oficiat personal cununia.

UPDATE: ORA 12.50. Proaspăţii soţi, împreună cu fiica şi fiul din prima căsătorie a vedetei TV, dar şi alţi 20 de invitaţi, au ajuns la un select restaurant din zona de nord a Capitalei.

UPDATE: ORA 12.30. După ce au devenit oficial soţi, Andreea şi dr. Constantin Stan au făcut primele declaraţii, exclusiv pentru CANCAN.ro. ”Suntem fericiţi şi foarte emoţionaţi”, ne-a mărturisit vedeta Antenei, iar proaspătul ei soţ a completat: ”Am avut lacrimi în ochi!

UPDATE: ORA 12.05. Înainte să intre în Primărie, doctorul a scăpat cartea de identitate din mână! Să fie oare semn rău?!

                                                                                                   –––––––––––––––––-

În urmă cu doi ani Andreea Berecleanu declara că un mariaj între ea şi dr. Constantin Stan ar fi binevenit, ea se simte perfect ca femeie măritată, dar la fel de bine se simte şi ca iubită fără acte. Dacă atunci nu se gândea la căsătorie, se pare că între timp lucrurile s-au schimbat şi cei doi îndrăgostiţi s-au decis să îşi oficializeze relaţia.

Fostă colegă la Antenă cu Andreea, Gabriela Vrânceanu Firea a oficiat personal cununia.
Fostă colegă la Antenă cu Andreea, Gabriela Vrânceanu Firea a oficiat personal cununia.

CANCAN.ro vă arată imagini în exlusivitate de la cununia civilă a Andreei Berecleanu cu dr. Constantin Stan, ce a avut loc astăzi, la Primăria Municipiului Bucureşti, în jurul orei 12:15. Primarul general Gabriela Vrânceanu Firea a oficiat personal cununia fostei colege de la Antena 1, iar martorii au fost Ileana şi Cătălin Badiu, care vor fi naşii cuplului. Despre rochia albă pe care Andreea a ales să o poarte în această zi deosebită pentru ea, sigur veţi putea citi pe verdict.ro, siteul nr. 1 de fashion review din România.

Andreea Berecleanu s-a căsătorit în secret cu dr. Constantin Stan.
Andreea Berecleanu s-a căsătorit în secret cu dr. Constantin Stan.

Buchetul de flori i-a dat bătăi de cap miresei

Duminică dimineaţă, cu două, trei ore înainte de cununie, oamenii de serviciu au pus la punct ultimele detalii, au aspirat locaţia, inclusiv trotuarul. În jurul orei 10:30, o fată i-a adus Andreei buchetul de mireasă, acasă, pe strada Virgil Magiaru, dar, se pare că prezentatoarea de ştiri a fost nemulţumită de acesta. Deducem asta, deoarece după cinci minute, fata care livra buchetul s-a întors cu el şi a revenit la locaţie după aproximativ o oră cu un alt buchet.

Şi-a regăsit fericirea alături de chirurgul estetician Constantin Stan (59 de ani)

Andreea Berecleanu a fost dintotdeauna discretă atunci când a fost vorba de viaţa personală. La finalul anului 2013, ştirista Antenei 1 anunţa divorţul de Andrei Zaharescu, pregătită să înceapă o nouă etapă din viaţa ei alături de chirurgul estetician Constantin Stan. Relaţia lor a fost acceptată şi de cei doi copii ai Andreei din mariajul cu Andrei Zaharescu.

Ba chiar, spune vedeta, medicul şi copiii ei au o relaţie minunată. “Trăiesc împreună cu copiii mei (n.r. – Eva, 14 ani şi Petru, 10 ani) alături de un om care îşi doreşte să fim fericiţi. Asta ne transmite în fiecare zi. Constantin ştie exact ce viaţă frumoasă şi plină au avut copiii mei şi nu vrea să schimbe acest lucru. E prietenul lor, partenerul de discuţii de orice fel, de joacă, de teme, ba chiar de multe ori se transformă el însuşi în copil de dragul lor şi al meu. Am încredere în deciziile pe care le ia şi ştiu că în fiecare dimineaţă, fie că este cu noi acasă, fie că este plecat în lume să opereze, primul lui gând este către noi”, declarase la un moment dat Andreea.

Dr. Constantin Stan, cel considerat cel mai bun chirurg estetician din România, cu o experienţă internaţională de peste 30 de ani, a întinerit-o pe Andreea, la propriu şi la figurat.

Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puţin botox injectat periodic este suficient în cazul ei„, declara medicul Constantin Stan despre iubita lui.

Doctorul Stan s-a iubit timp de 13 ani cu Mihaela Bilic

Mihaela Bilic, celebra nutriţionistă, a avut o relaţie de 13 ani cu actualul iubit al ştiristei Andreea Berecleanu, Constantin Stan, esteticianul vedetelor, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.  Nutriţionista a explicat că deşi nu mai formează un cuplu cu medicul estetician a păstrat o relaţie de prietenie cu acesta şi încă se mai văd.

Constan Stan s-a iubit cu Mihaela Bilic timp de 13 ani.
Constan Stan s-a iubit cu Mihaela Bilic timp de 13 ani.

Cred că fiecare dintre noi a evoluat, el dacă vrei, a ajuns la apogeul şi la maximul carierei lui. Eu l-am sprijinit foarte mult şi apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relaţie… poate criza femeii de 40 de ani şi aveam o uşoară senzaţie de neîmplinire. Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp şi de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să şi găsesc eu răspunsul la întrebările mele personale: de la carieră şi până la ce anume mă face pe mine fericită„, povestea Mihaela Bilic, pentru revista Ciao!. 

A aflat din presă de relaţia dintre dr. Stan şi Andreea Berecleanu

Medicul a subliniat că fostul ei partener a început relaţia cu Andreea Berecleanu după ce ea şi Constantin Stan nu mai erau împreună. Nutriţionista a mai spus că nu se bagă sub nicio formă în actuala lui relaţie şi nu îi dă sfaturi pe această temă.

Căutările mele au început când eu am împlinit 40 de ani, în 2010, şi noi am rămas în continuare, dacă vreţi, prieteni, o vreme. El a încercat să mă ajute, dar din păcate în aceste căutări personale nu ai cum să fii ajutat de altcineva.

Eu din 2010 am început căutările, am început să caut şi să văd ce anume mi-ar aduce satisfacţia mea personală, iar lucrurile astea cu noua lui relaţie s-au întâmplat cu mult după… Cel puţin eu am aflat din presă, din media„, a adăugat Mihaela Bilic.  

Andreea şi Mihaela au avut o relaţie apropiată

Nutriţionista a fost cea care i-a stat aproape Andreei Berecleanu cu programe şi diete personalizate, ştirista fiind chiar şi pe coperta celei de-a două carţi semnate de ea. „Am fost nutriţionista Andreei Berecleanu, dar asta a fost în 2008. Ne cunoaştem foarte bine„, a mai spu medicul. 

Întrebată dacă s-ar duce la nunta fostului iubit cu ştirista, Mihaela Bilic a spus că nu-i plac astfel de ceremonii, iar ea personal nu crede în instituţia căsătoriei.

Vedete care ar fi trecut pe la Bacău

În spatele celor mai etalate busturi din industria showbizului românesc stă un doctor puternic. Începând cu Mihaela Rădulescu, care abia după 8 ani a recunoscut că şi-a făcut implant mamar la Constantin Stan şi până la prezentatoarea Pro Tv Iulia Vântur.

Presa a notat, de-a lungul timpului, că şi alte vedete au trecut prin mâinile lui Constantin Stan. Astfel, atleta Ionela Ţârlea a spus că şi-a făcut implant în 2005. Pe listă s-ar mai afla Dana Săvuică, Andreea Raicu, Anda Adam şi Sorana (ex ASIA). Ziarele au acreditat ideea că şi solista Cristina Rus, Simona Pătruleasa, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 şi ieşeanca Monica Bârlădeanu şi-au făcut operaţii de mărire a sânilor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...