ANDREEA ESCA, alături de fiica sa şi „ginere“. Cum au arătat cei doi îndrăgostiţi la prima lor ieşire „oficială“

Publicat: 10/03/2017 | 14:22

Relaţia dintre fiica Andreei Esca şi „fiul adoptiv“ al lui Alex Velea pare să fi căpătat un contur nou, iar cei doi îndrăgostiţi au petrecut clipe ca-n „familie“, în urmă cu o seară.

Alexia, fiica prezentatoarei TV şi Mario, băiatul de suflet al lui Alex Velea, au fost prezenţi în seara de joi la un eveniment monden care a avut loc în Capitală şi a fost organizat chiar de către Andreea Esca. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a întâlnit pe cei trei, în momentul în care formau un foarte frumos tablou de familie. Alexia a stat foarte aproape de iubitul ei, Mario, fiind mereu la braţul acestuia, pe când cântăreţul şi-a luat în serios rolul de „ginere“ şi fost aproape de Andreea Esca. De asemenea, acesta a fost primul eveniment de acest tip la care cei doi îndrăgostiţi îşi fac apariţia în formula de cuplu, un semn clar că lucrurile dintre ei sunt cât se poate de serioase.

Mai mult decât atât, tot noi vă povesteam că vedeta de la ProTV îl are la suflet pe Mario, iar recent „fiul“ lui Velea i-a făcut o surpriză „mamei soacre“ (AICI ai toate detaliile).