Andreea Esca vorbeste prima data despre plecarea din Pro! „Sunt tot felul de oameni care…”

Publicat: 04/06/2015 | 07:23

Andreea Esca este fara doar si poate una dintre cele mai emblematice figuri ale trustului Pro Tv, asa ca zvonurile legate de plecarea ei sunt din ce in ce mai dese. Dar pentru prima oara, carsimatica prezentatoare spune adevarul gol golut.

Odata cu retragerea lui Adrian Sarbu de la conducerea trustului Media Pro au aparut si primele zvonuri despre pelcarea Andreei Esca de la pupitrul stirilor, dar pana acum acestea au fost doar simple vorbe.

esca

„Am contract pe termen nedeterminat“

Andreea Esca a declarat pentru ziarulring.ro ca a auzit despre barfele legate de plecarea ei din Pro Tv, iar ea a facut primele precizari legate de viitorul ei la pupitrul stirilor. „Este o barfa care a aparut de vreo doua-trei zile, pornita de la cu totul altceva. N-are nicio legatura cu adevarul. Nu stiu cine are interes sa faca glume nesarate, deci nu stiu ce sa spun mai mult.

Andreea esca

Oamenii acestia (noii sefi – n.r.) sunt foarte in regula, foarte, foarte OK, deci nu are nicio legatura cu adevarul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce sa spun… Sunt tot felul de oameni care n-au treaba si inventeaza si ei lucruri, nu stiu ce sa spun, ca nu ma pricep”, a spus Andreea Esca, citata de ziarulring.ro.

————————————————————————————-

CITESTE SI

Anna Lesko si Andreea Esca au rupt gura targului cu tinutele lor! S-au imbracat ASA si l-au impresionat pe stilist!

A dat din CASA! Cum si-a cucerit de fapt Andreea Esca sotul! „Am intrebat cine e tipul ala si…”

Telespectatorii au intrat in panica! Andreea Esca a fost inlocuita la pupitrul stirilor. Vezi ce s-a intamplat!

————————————————————————————-

Zvonul a pornit de la regizorul Ion Carmazan

Se pare ca regizorul Ion Carmazan a declarat uin rpesa ca Esca ar urma sa fie concediata de la Pro Tv, deoarece este unul dintre ultimii oameni ai lui Adrian Sarbu in trustul Media Pro. „E jenant! Doar pentru ca ai ceva cu Sarbu! (…) Acum am inteles ca o da afara pe Andreea Esca pentru ca e ultimul «bastion» al lui Sarbu. Mi se pare absolut jenant. De ce? Doar pentru ca ai ceva cu Sarbu?! De aici a inceput «telenovela» cu Sarbu”, a spus pentru sursa citata regizorul. (A.S.)

 

Citește și...