Andreea Marin, cadou de 60.000 de euro de Florii! „Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi energia mea”

Publicat: 10/04/2017 | 17:34

Andreea Marin şi-a făcut un cadou superb cu ocazia zilei de nume. De Florii, vedeta de televiziune şi-a achiziţionat un automobil superb, un BMW Seria 4 Cabriolet, în valoare de aproape 60.000 de euro, de care este foarte mândră (cine este "îngerul păzitor" al Andreei Marin). 

Fosta „Zână a Surprizelor” s-a fotografiat cu maşina, iar poza a fost postată pe un site de socializare, alături de un mesaj sugestiv. 
 
„Anul acesta, chiar ieri, de Florii, de ziua mea, am ales o maşină decapotabilă, sportivă şi elegantă, noul BMW Seria 4 Cabriolet, care să-mi aducă acele momente speciale când conduc în sezonul de vară, dar care mă atrage şi ca design. Este o maşină care accentuează senzaţia de libertate şi care îmbină sportivitatea cu funcţionalitatea şi tehnologii de ultimă generaţie. Am ales culoarea roşie, la fel ca si in cazul primei maşini condusa de mine în 2001, un MINI care făcea atunci senzaţie, imi amintesc cu zâmbetul pe buze oamenii care se adunau în jurul maşinii atunci când parcam, era o noutate pentru România, a creat o poveste frumoasă. Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi energia mea, iar fotografiile facute recent ne duc în zona vintage, pe care o iubesc. Pentru ocaziile speciale, elegante sau sport, voi conduce alte doua modele ale marcii pe care le prefer: noul BMW Seria 5, dar si BMW i8, un hibrid plug-in care oferă toate avantajele motorului electric inovator, plus tehnologiile motorului cu combustie”, a scris Andreea Marin pe un site de socializare (Andreea Marin, vedetă şi în străinătate. Unde a început filmările).
 
Andreea Marin este foarte mândră de noua ei maşină
Andreea Marin este foarte mândră de noua ei maşină
 
Citește și...