Andreea Marin, la momentul adevărului. Atenţie! A intrat ”zâna” în bucătărie

Publicat: 01/05/2016 | 23:30

In saptamana mare, cozonacii au fost departe de framantarile divelor mondene. Cand majoritatea gospodinelor petreceau in bucatarie, vedetele au stins lumina si au dat navala la deschiderea unui salon de infrumusetare. Inainte sa vopseasca oua, si-au vopsit parul si unghiile! Cine a mai alocat timp si pentru pregatirea mesei de paste, greu de ghicit.

Iepuroaicele mondene au atarnat in cui sortul de bucatarie lasand pe seama altora framantatul cozonacilor sau vopsitul de oua. Si-au incondeiat, insa, unghiile si si-au etalat tinutele de gala la lansarea unui salon de infrumusetare. Cristina Spatar si-a scos in lume si noii sani dospiti precum cozonacii.

„Cum te simti cu noile…? Sunt ok, ma simt bine, a fost o perioada mai grea, m-am recuperat destul de greu, am avut niste dureri de cap de nu-ti imaginezi. Cum de cap, te-ai operat la sani si te-a durut capul? Nu, de la anestezie.”

Batai de cap tot are cu iepurele ei care topaie pe la tot felul de iepurasi… din reviste. “Cu dragostea, toate bune? Cu dragostea, liniste… Ceea ce iti doreai. Exact. Dumnezeu stie ce-o sa fie. Timpul le va rezolva.”

Daca Cristina Spatar are dureri si batai de cap, cantareata Nico se zbate la batutul cozonacilor: “De framantat cozonaci, eu ii bat, de 100 de ori ii bat. Iei coca si o arunci in castron, asa m-a invatat soacra-mea. Esti o femeie violenta, n-as fi zis. Nu sunt violenta, ma. Asa se fac cozonacii. Ziceai ca faci toate lucrurile alea pe care le fac gospodinele, numai ca am observat unghiile atat de incondeiate incat nu par a fi de gospodina. Ale mele inca nu sunt facute, mai am de lucrat.”

Elena Merisoreanu lucreaza mai mult la imaginea sa decat in bucatarie. De silueta nu-si face griji, de restul se mai ocupa si medicii esteticieni.

Salata de boeuf, un pic de drob, un pic de miel… Cand am fost in jungla, am slabit in 7 zile 9 kilograme. Lasati doamna ca vine pastele si le puneti la loc. Vezi-ti de treaba, am pus vreo 11 kg de atunci. Eu nu sunt cu operatiile estetice, dar cate-o injectie de ce sa nu recunosc ca mi-am facut si imi voi face in continuare. Acid ialuronic, pa ici, pe colo.”, marturiseste artista.

Zana buna, cat e ea de cocheta, nu se da in laturi sa dea si cu prafuri… de copt in bucatarie. “Eu tin foarte mult ca fiica mea sa aiba amintirile pe care eu le am din copilarie. N-o sa-si aminteasca niciodata un copil ca mama cumpara ceva impachetat pe care il punea in cuptorul cu microunde si in 5 minute treburile erau gata. Isi va aminti, insa, aroma unei prajituri facute acasa. Nu-i asa?!”, a marturisit Andreea Marin.