ANDREEA MARIN, mărturisiri sincere despre colaborarea cu MIHAELA RĂDULESCU, dar şi despre discuţiile cu ŞTEFAN BĂNICĂ

Andreea Marin a confirmat recent faptul că va face parte dintre juraţii noii emisiuni de dans de la PRO TV. Vedeta a dezvăluit ce alte nume sonore vor sta pe scaunul juraţilor alături de ea, iar marea surpriză a fost apariţia în cadrul proiectului şi a Mihaelei Rădulescu, cea despre care s-a tot spus că ar fi rivala ei. Marea revenire în sânul familiei PRO este Mihai Petre, fost jurat în emisiunea de dans.

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia confirmă prezenţa la ”Te PROvoc la dans”, emisiunea care va lua locul celebrului ”Dansez pentru tine”, prezentat în trecut chiar de fostul ei soţ, Ştefan Bănică Jr. De altfel, Andreea a şi apelat la acesta pentru un sfat după ce a aflat de acest proiect: "Am fost alături de el în anii în care a prezentat o emisiune similară, ne-am sfătuit, cred în calităţile lui ca artist şi profesionist. Împărtăşim cea mai frumoasă grijă pe care un părinte o poate avea: cea pentru copilul nostru, nu văd nimic nepotrivit în a-i cere o opinie la nevoie", a declarat Andreea Marin pentru admp.ro.

De asemenea, Andreea Marin nu a dat curs zvonurilor răutăcioase privind viitoarea colaborare cu Mihaela Rădulescu, stabilind foarte clar că se va comporta ca o adevărată profesionistă: "Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteţi aştepta doar la normalitate, maturitate şi profesionalism. Nu ştiu ce vor să vadă alţii, dar ştiu ce pot eu să ofer: eleganţă în atitudine şi concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraţilor e foarte important în acest show şi îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenţia asupra concurenţilor şi să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes", a adăugat Andreea Marin.

Citeste despre:: andreea marin, mihaela radulescu, andreea marin te provoc la dans, mihaela radulescu te provoc la dans, te provoc la dans, stefan banica junior dansez pentru tine


Share On Facebook