După divorţul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a concentrat pe creşterea fetiţei, Violeta. Însă, în ultimele săptămâni, au apărut zvonuri conform cărora prezentatoarea TV ar avea o relaţie cu un bărbat misterios.

Lucru negat, însă, de Andreea Marin, prin intermediul contului personal de socializare. Fosta “zână” a surprizelor a lăsat de înţeles că este singură şi că, încă, aşteaptă bărbatul potrivit cu care să înceapă o relaţie. Totodată, vedeta s-a arătat deranjată de speculaţiile care se fac pe seama vieţii ei amoroase.

„Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relaţie pe săptămână, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeaşi - musai <<un afacerist bogat>>! În fanteziile celor ce nu pot dormi, căci nu au linişte decât - măcar imaginar - în patul meu, sunt cea mai <<descurcareaţă>> femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare.

De arătat cu degetul, însă, căci aşa dă bine, ştim, nu ştim despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găseşti nici de mână cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divorţat, nici cu doi copii... toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoinţă şi urări de bine, nu fac faţă realităţii.

Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet şi-n strălucirea de pe chip, am învăţat o lecţie, discreţia, mai bună decât naivitatea mărturisilor deschise, din păcate. Va veni ziua când mă veţi vedea, fireşte, de mână cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viaţa te învaţă”, a scris Andreea Marin pe contul personal de socializare.

Citeste despre:andreea marin, andreea marin relatie, andreea marin iubit


Share On Facebook